TRENDS by Adina Buzatu, Un reper al elegantei masculine

Ştiu că succesul unui bărbat este direct proporțional cu încrederea pe care o are în sine, iar propria imagine este un ingredient important al acestei ecuații. Conceptul TRENDS by Adina Buzatu pornește tocmai de la această premisă. 

Înțeleg și savurez tendințele modei, dar în același timp cred în eternă elegantă. De aceea, ținutele TRENDS by Adina Buzatu sunt un mix eclectic între clasic și avangardă, între casual și elegant. 

Toate piesele de imbrăcăminte din boutique-urile TRENDS by Adina Buzatu sunt definite prin croială impecabilă și calitatea remarcabilă a țesăturilor. Materialele, atât cele clasice, cât și cele obținute prin tehnologii revoluționare, sunt exclusiv natural - lână, cașmir, in, cânepă, mătase.   Avem exclusivitate pentru România a tuturor brandurilor prezente în magazinele TRENDS by Adina Buzatu, branduri cu personalitate puternică, ale căror colecții imbină eleganța traditională cu ultimele tendințe ale modei. 

Astfel, branduri în vogă ale momentului, cu designeri răsfătati de presă international, cum ar fi compania italiană Messagerie, francezii de la Lords&Fools sau londoneză Babette Wasserman stau alături de branduri a căror experientă indelungată garantează calitatea, precum prestigioasa companie Calabrese, cămăsăria Eton din Suedia, Borsalino-cel mai faimos producător de pălării din lume sau atelierul Ortigni, unde pantofii sunt produși exclusiv manual incă din 1930. 

O continuare firească a acestei filozofii este faptul că le construim clienților noștri ținute complete în funcție de personalitatea, aspectul și constituția fizică, de la pantofi și costum până la cel mai discret detaliu vestimentar 

Am creat conceptul TRENDS by Adina Buzatu cu un scop foarte clar - acela de a îndruma spre stil și rafinament. După ani de muncă, sunt mandră că TRENDS by Adina Buzatu este un reper al eleganței masculine.