Autentic și personal. SunGarden Golf & SPA Resort

Ne dorim ca fiecare client ce pășește în SunGarden Resort să traiască o experiență unică, personalizată, cu totul deosebită. Ne place să credem că reușim de fiecare dată acest lucru, iar feedback-urile clienților ne susțin în această ipoteză. Totul este posibil și datorită faptului că Resortul SunGarden nu este francizat, ci este un concept născut din pasiunea și viziunea unui om incredibil, Nicolae Căpusan. El este cel care a gândit întregul concept, a modelat fiecare spațiu din locație.

Cu aceeași pasiune i s-a alăturat de fiecare dată și staff-ul, fiecare echipă fiind atent aleasă, formată din oameni pregătiti să ofere servicii de inaltă calitate, oameni empatici și deschiși să ofere experiențe personalizate clienților. Așadar, rareori veți întâlni cuvântul “nu” în locația noastră, asta pentru că, de fapt, totul este posibil atunci când oaspeții și emoțiile lor sunt focusul nostru principal.

La SunGarden Golf & SPA Resort - Cluj puteți alege dintr-o mulțime de pachete predefinite sau personalizate, atât pentru zona de SPA, Detox, Wellness, cât și pentru zona plină de aventură, sport, golf sau explorare. Și când spunem explorare, vă provocăm să vă imaginați că hotelul este poziționat într-o pajiște în mijlocul pădurii, iar toate cele 40 de hectare de teren sunt la dispoziția voastră, pentru a fi descoperite, fie în plimbări lungi, drumeții sau cu bicicleta.

De asemenea, există circuite în care puteți descoperi Transilvania și minunatele obiective turistice de care beneficiază.

Pentru iubitorii de golf, SunGarden Resort reprezintă o provocare de la început pană la sfârșit. Fiecare parcurs de golf vine cu un relief și un grad de dificultate foarte diferit, ajungând până la cele mai dificile, chiar și pentru cei mai experimentați golferi. Așadar, competițiile pe care noi le organizăm aici sunt o ocazie să ne întâlnim cu cei mai buni jucători, să ne provocăm reciproc, să testăm și să câștigăm cât mai multe premii.

Fiecare competiție se încheie în Clubhouse, o zonă amenajată chiar în primăvara acestui an, o încăpere de relaxare și networking special amenajată pentru membrii Clubului de Golf, sau la un pahar de vin, în locul pe care noi il numim ‘Piața Romană’.

Sunt extrem de bucuroasă să lucrez alături de oameni atât de pasionați și pregătiti să accepte provocări noi, să se dezvolte, să învețe și să graviteze în jurul nevoilor clienților. Cred că este cel mai important atu pe care noi, ca “familie” SunGarden Resort, îl avem. Am invățat cu toții, de-a lungul timpului, că fiecare serviciu în parte poate fi modelat în funcție de nevoile clientului, pentru că, în final, experiența lui este cea care contează. Colectăm de fiecare dată feedback din partea lor și încercăm mereu, mereu să ne îmbunătățim serviciile.

Suntem în continuă dezvoltare, și nu cred că ne vom opri vreodată. Nici nu ne dorim de fapt, căci viziunea noastră este de a crea pachete de servicii cât mai diversificate, conturate și creionate pe profilele oaspeților noștri.

Așadar, ambiții foarte mari, obiective mărețe, de lungă durată, însă și o echipă pregătită să le accepte și să dea tot ce-i mai bun pentru a transforma SunGarden Golf & SPA Resort în oaza românească ce va fi pe buzele tuturor celor care vor și apreciază experiențe ieșite din tipar, unice și personalizate în funcție de profilul lor.

Daniela Martin – Marketing Manager, SunGarden Golf & SPA Resort

Centrul de Endometrioza Wellborn, Baneasa

Endometrioza este o condiție care creaza dureri debilitante, afectand toate aspectele vieții unei femei. 

Femeile cu endometrioză sunt adesea abandonate de către medici si serviciile medicale, și poate dura ani și numeroase programari la diferiti medici până când primesc un diagnostic corect. 

1 din zece femei are endometrioză, 1 din 10 femei trăiește zilnic în durere, uneia din 10 femei i se spune că durerea este în capul ei, 1 din 10 femei nu munceste sau are probleme în relație, uneia din zece femei i s-a spus că nu se poate face nimic, astfel încât ea trebuie să trăiască în durere pentru tot restul vieții, 1 din 10 femei riscă să piardă un organ dacă endometrioza nu este tratată la timp, 1 din 10 femei are mai multe intervenții chirurgicale sau tratamente eșuate, sau a fost diagnosticata cu alte afecțiuni precum sindromul intestinului iritabil, care prezintă simptome similare. 

Operația de endometrioză este destul de complexă și, în plus față de abilitățile de excizare, necesită înțelegere și empatie. În calitate de doctor ginecolog, una din ocupatiile mele este tratamentul endometriozei și impactul acesteia asupra vieții pacientelor mele. Este responsabilitatea mea să ofer un tratament individual, bazat pe circumstanțele personale ale pacientei mele. 

Datoria mea de medic este bunăstarea pacienților mei și, când am de a face cu paciente care au endometrioza, mă asigur că toate nevoile lor sunt adresate. Am o abordare prietenoasă și îmi implic pacientele în planurile lor de tratament. Mă așez și vorbesc cu ele și, când este necesar, desenez imagini ale anatomiei lor și explic în detaliu planurile de tratament și de ce este nevoie de ele. 

În calitate de medic, nu tratez doar endometrioza, ci și ascult pacientele mele. Le ascult preocupările, grijile și lucrez împreună cu ele și cu familiile lor pentru a dezvolta un plan eficient de a ajuta la tratarea stării lor. Mă mândresc cu munca mea și mențin relații pe termen lung cu pacientele mele, comunicând cu ele și ajutându-le să-și gestioneze starea și să-și îmbunătățească viața. 

Dr. Gabriel Mitroi, Coordonatorul Centrului de Endometrioza Wellborn

Doctor Mihaela Radu, Embriolog, Wellborn4All, Centru de Excelenta in Reproducere Umana Asistata

‘Cea mai mare satisfactie este atunci cand stiu ca, din embrionul pe care l-am "creat si ingrijit" cu mare atentie timp de cateva zile, a luat nastere zambetul de copil care a umplut golul infertilitatii.

A fi embriolog inseamna pasiune, vocatie, empatie, spirit.

Mi-am dorit sa devin embriolog inca din timpul facultatii, atunci cand am descoperit Biologia dezvoltarii.

Cand am intrat pentru prima data intr-un laborator de fertilizare in vitro am simtit ca aici o sa desavarsesc ca om, ca suflet, ca si cunostinte acumulate in anii de studii.

A fi embriolog inseamna sa constientizezi ca "viata" vazuta prin obiectivull microscopului depinde de tine sa inveti sa gandesti ca un embrion.

Cel mai frumos devine atunci cand, pornind de la doua celule, un ovocit si un spermatozoid, manipulate cu grija, se obtine un embrion, care, mai apoi, devine un vis implinit.

In fiecare zi retraiesc aceleasi sentimente alaturi de viitorii parinti: dorinta, speranta, bucurie, sau, uneori, tristetea esecului si a neputintei.

Cea mai mare satisfactie este atunci cand stiu ca, din embrionul pe care l-am "creat si ingrijit" cu mare atentie timp de cateva zile, a luat nastere zambetul de copil care a umplut golul infertilitatii.’

Doctor Mihaela Radu, Embriolog, Wellborn4All

Doctor Carmen Ianiotescu. Indeplinirea unui vis mult asteptat - un copil

Activitatea mea de medic imi aduce multe satisfactii, avand in vedere ca reusim sa aducem bucurie in randul atator familii care dupa ani lungi de incercari reusesc sa obtina o sarcina, iar apoi sa nasca un copil pe care il asteptau demult.

Unul dintre cele mai frumoase momente este acela cand primesc poze cu bebelusii, iar apoi alte poze periodic si ii vad cum cresc si cum isi fac fericite familiile sau cand vin si ne viziteaza impreuna cu parintii.

Chiar daca implicarea noastra este mare, din pacate sunt cupluri care nu reusesc sa isi implineasca visul, din pricina unor situatii medicale deosebite. In aceste momente, si noi suferim alaturi de ei, si incercam sa gasim solutii adaptate fiecarui caz in parte.

Medicina reproductiva este o supraspecializare deosebita, cu cele mai mari satisfactii pe care un medic ginecolog le poate avea, acela de a ajuta la indeplinirea unui vis mult asteptat - un copil.

Doctor Carmen Ianiotescu, Spital Wellborn

Oculens, Excelenta în oftalmologie

Compartimentul chirurgical al clinicii Oculens cuprinde un bloc operator ultramodern, cu aparatura de ultima generatie, cu monitorizare video si instrumente de cea mai buna calitate, majoritatea de unica folosinta.

Laserul Excimer MEL 90 si Femtolaserul VISUMAX pentru corectia viciilor de refractie (Miopie, Hipermetropie, Astigmatism), primul din Transilvania, intregeste dotarea de exceptie, la nivel occidental, al clinicii.

Activitatea medico - chirurgicala este realizata de medici oftalmologi cu mare experienta si competenta in specialitate si se adreseaza pacientilor de orice varsta.

Continua perfectionare a tehnicilor si procedeelor chirurgicale care se adreseaza in special cataractei, keratoconusului, glaucomului si chirurgiei refractive, este un efort material constant si scopul tuturor specialistilor clinicii.

Unele dintre premierele oftalmologice sunt:

2000 – primele operatii cu Laser Excimer din Transilvania (al doilea centru din tara), Dr. Dorin Nicula

2001 - prima implantare a unui dispozitiv hipotonizant (valva Ahmed) in Transilvania, Dr. Dorin Nicula

2002 - prima implantare a unui cristalin phachic (Artisan) in Transilvania (al doilea centru din tara), Dr. Dorin Nicula

2003 - au fost implantate pentru prima data in tara inele intracorneene Ferrara, Kera pentru tratamentul keratoconusului, Dr. Dorin Nicula

2004 - primul cristalin artificial Artisan aphachic implantat in camera posterioara, Dr. Dorin Nicula

2006 - primul cristalin artificial multifocal RESTOR efectuat la copil (9 ani), Dr. Dorin Nicula

2007 - primul tratament Cross - Linking pentru pacientii cu keratoconus (primul din tara) - Dr. Nicula Cristina- primul tratament Cross - Linking combinat cu implant de inele intracorneene pentru pacientii cu keratoconus (primul din tara), Dr. Dorin Nicula

2011 - prima corectie cu lentile de contact silicon hidrogel (kerasoft 3) pentru corectia keratoconusului, Dr. Cristina Nicula

2013 - prima procedura de PRK ghidat topografic din Romania (procedeul Kannelopoulos - Athena protocol) pentru tratamentul keratoconusului, Dr. Dorin Nicula

2017 - primele operatii de cataracta cu vizualizare pe monitor 3D, NGENUITY efectuate in Transilvania, Dr. Dorin Nicula, 2018 - primele operatii ReLex SMILE (cu Femtolaserul VisuMax) din Transilvania pentru corectia miopiei si astigmatismului (al doilea centru din tara), Dr. Dorin Nicula