Doctor Dana Miricioiu, Clinica Dana Miricioiu

Specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, Doctor Dana Miricioiu a introdus în anul 2007 în România un concept nou al tratamentelor estetice, bazat pe combinarea procedeelor laser cu cele chirurgicale sau minim chirurgicale. Conceptul Clinica Dana Miricioiu pune la dispoziție cele mai noi tratamente și proceduri care îmbunătățesc aspectul: intervenții estetice laser, intervenții de chirurgie plastică, reconstructivă și cosmetică chirurgicală, într-o ambianță calmă și relaxantă, lipsită de stresul pe care l-ar induce ideea unui spital.

Doctor Dana Miricioiu este adepta intervențiilor estetice preventive, realizate în special prin intervenții laser de remodelare și regenerare a pielii, dar și a celor injectabile. A introdus în România tehnici noi și unice în Europa de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, fiind proprietara celor mai performanțe lasere din lume folosite în tratamentele estetice, aparate fabricate de Sciton (USA) iar, în urma rezultatelor remarcabile obținute, a fost desemnată speaker internațional pentru această companie. Colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, anesteziști, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a reda acestora încrederea în sine printr-o înfățișare agreabilă și armonioasă.

Echipa Clinica Dana Miricioiu concepe protocoale medicale și chirurgicale, destinate a îmbunătăți imaginea și încrederea în sine. După fiecare tratament sau intervenție, îngrijirea este urmărită pas cu pas, punând la dispoziția pacienților produse dermato-cosmetice speciale și diete personalizate, care vor fi folosite pentru a menține și îmbunătăți efectul obținut în urma protocoalelor medicale aplicate, ținând cont de necesitățile estetice individuale. Doctor Dana Miricioiu este membră a “American Academy of Anti-Aging”, dar și a multor alte organizații de profil, interne și internaționale. Este autoarea cărții “Învață să învingi – Cancerul de sân se poate vindeca”, care are ca scop informarea corectă și educarea femeilor în tot ceea ce privește cancerul de sân.

Artesana. Sustinatorii unei alimentatii sanatoase 

Artesana este producator de lactate si branzeturi traditionale si ecologice, ce sustin prin calitatea lor o alimentatie sanatoasa. 

‘Familia este nucleul in care copilul va deprinde obiceiurile alimentare corecte, pe care le va avea si ca adult, de aceea este foarte important ca parintii sa ofere educatia necesara si in aceasta privinta. Pentru ca o familie echilibrata si armonioasa va creste copii echilibrati. 

Linia de producție a iaurtului este locul unde se întâmplă magia - asa ar spune cei care iubesc produsul nostru. Fanii înrăiți se laudă că ar recunoaște iaurtul Artesana din 100 de iaurturi neetichetate, dacă ar fi puși să guste.’ Alina Donici.

 

Columna Medical Center. Cea mai experimentata echipa specializata in reproducere umana asistata din Romania.

De peste 8 ani de zile, Columna Medical Center este locul in care excelenta specialistilor in reproducere umana asistata se intalneste cu tehnologia de ultima generatie, pentru a putea oferi tuturor celor care se confrunta cu probleme de infertilitate servicii profesioniste, accentul fiind pus pe calitatea actului medical, pe experienta traita in cadrul clinicii, dar mai ales pe rezultatele obtinute, rezultate comparabile cu cele ale clinicilor de renume din Europa.

Misiunea noastra principala este de a transforma cuplurile infertile in familii si de a sprijini neconditionat pacientii pe parcursul diagnosticarii si solutionarii tuturor problemelor legate de infertilitate.

La Columna Medical Center stim ca reproducerea umana asistata este o procedura complexa, ce presupune munca in echipa, de aceea, pe langa clinicieni de top cu experienta vasta in acest domeniu, suntem singura clinica din Romania in a carei echipa medicala se regasesc 4 senior embriologi.

Inca de la infiintare, abordarea pacientului Columna a fost una pluridisciplinara, astfel ca aria de specialitati existente s-a completat cu medici de prestigiu din urmatoarele domenii: obstetrica-ginecologie, endocrinologie, urologie, anestezie si terapie intensiva, genetica, cardiologie, neurologie, boli infectioase, hematologie, psihologie, diabet si boli de nutritie.

Echipamente moderne de ultima generatie, laborator de FIV ultra modern, incluzand investigatii de top prin tehnologie laser, abordare pluridisciplinara centrata pe pacient, tratamente individualizate, cea mai mare si cea mai experimentata echipa specializata in reproducere umana asistata din Romania - sunt doar cateva elementele care ne recomanda ca partener de incredere in drumul pe care un cuplu il are de parcurs de la infertilitate la familie.

Prof. Univ. Dr. Horia Barbu, Clinica Dr. Barbu

Prof. Univ. Dr. Horia Barbu, CEO si fondator al clinicii ce-i poarta numele, ‘Clinica de reabilitare orala Dr. Barbu’.

Cu o experienta de peste 18 ani in medicina dentara, din care 4 ani medic dentist generalist si, incepand cu anul 2012, medic primar chirurg, specialitatea chirurgie dento-alveolara, si-a inceput activitatea imediat dupa absolvirea Facultatii de Medicină Dentară, în anul 1999.

În prezent este Decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti, este profesor universitar şi coordoneaza disciplina “Implantologie Orală”, atât pentru programul de studii universitare de licenţă, cât şi pentru cel de master.

Este chirurgul principal în cadrul “Clinicii de reabilitare orală Dr. Barbu” din Bucureşti, strict în domeniul chirurgiei implantare, fiind specializat în augmentări osoase, sinus-lift, repozitionare/laterizare nerv alveolar inferior, reabiliări orale complexe şi cazuri cu grad înalt de dificultate.

În ceea ce priveşte Implantologia, în ultimii 8 ani, a participat la numeroase cursuri de specializare private “One-to-One”, alături de personalităţi marcante în lumea implantologiei, profesori în cadrul unor universitati de prestigiu (Tel Aviv University, Munster University, New York University, Harvard University, Boston University, Catholic University of Daegu), îmbogăţindu-si cunoştintele şi aprofundând peste 40 tehnici chirurgicale avansate, necesare reconstrucţiilor osoase şi gingivale în vederea inserării implanturilor dentare.

Începând cu anul 2007, după o specializare efectuata în Israel, a utilizat pentru prima dată factorii de creştere (PRF) în adiţiile de os şi sinus-lift şi a început tehnica “Dinţi într-o zi.”

Experienţa sa clinică este materializată prin numeroase cărţi publicate şi peste 40 articole apărute în reviste de prestigiu naţionale şi internaţionale, acoperind o gamă foarte largă în domeniul implantologiei şi endocrinologiei.

A fost invitat să participe, ca lector, la numeroase congrese şi conferinţe naţionale şi internaţionale (India, Italia, Israel, Austria, SUA, Coreea), unde si-a prezentat rezultatele cercetărilor , dar şi ale cazurilor clinice.

Este implicat în numeroase studii multicentrice cu New York University, Boston University, Tel Aviv University şi Suedia, legate de regenerarea osoasă ghidată, tehnici de augmentare ale sinusului maxilar.

În cadrul Facultăţii de Medicină Dentară a organizat numeroase simpozioane, conferinţe şi congrese, iar în anul 2015 a înfiinţat Institutul de Implantologie “IADET – Institute of Advance Dental Education and Training” – Europe Branch, o filială a IADET Singapore, în cadrul căreia organizeaza cursuri avansate de specializare în domeniul implantologiei.