Marvel Travel. Vacante personalizate menite sa iti ofere experiente unice

Vacanta este asociata cu starea de bine. Corpul si mintea se relaxeaza, iesind din rutina zilnica. Experientele traite in vacanta sunt cele ce creeaza amintiri, emotii si fericire. De aici pleaca intreg conceptul Marvel Travel: sa iti oferim o vacanta care se potriveste perfect cu stilul tau, in care te simti bine si din care te intorci mai fericit.

Marvel Travel este un concept nou de agentie de turism care se focuseaza pe nevoile clientului. Fiecare vacanta este unica, asa cum este fiecare turist. Cu totii avem gusturi diferite, placeri diferite si un ritm diferit, de aceea credem ca vacanta trebuie sa se muleze pe profilul clientului si nu clientul pe o vacanta predefinita.

"La Marvel Travel ridicam vacanta la un alt nivel. Intai discutam cu fiecare client in parte, anticipam nevoile sale si personalizam fiecare element al vacantei in functie de cerintele si specificatiile sale. Pregatim minutios calatoria, asiguram asistenta specializata indiferent de locatie si timp, apoi la intoarcere povestim despre experienta avuta si extragem informatii care ne vor ajuta sa ii oferim o vacanta si mai buna pe viitor." Alexandra Parvu, cofondator Marvel Travel.

In materie de vacante de lux punem accentul nu doar pe opulenta. Suntem foarte selectivi cand vine vorba de hoteluri, de serviciile de transferuri, de ghizi si de companiile aeriene. O vacanta de lux iti ofera un standard superior al serviciilor, completat de experiente ce dezvaluie sarmul fiecarei destinatii vizitate.

Excelenta inseamna mai mult decat servicii superioare, atentie la detalii si eleganta. Excelenta se naste din combinatia tuturor acestor elemente pentru a crea o experienta unica si amintiri care dureaza o viata.

EXIMTUR. De 25 de ani explorăm lumea împreună

credit foto Dacian Groza

credit foto Dacian Groza

În anul Centenarului Marii Uniri, EXIMTUR, una dintre cele mai importante și mai de încredere companii din industria de călătorii din Romania, împlinește un sfert de secol de la înființare. 

Compania, al carei președinte-fondator este Lucia Nora Morariu, are capital integral românesc, numără în prezent peste 170 de angajati și deține o  rețea de 23 de agenții proprii și francize, în 16 orașe din țară. Sediul central este stabilit în inima Ardealului, în Cluj-Napoca. De-a lungul celor 25 de ani de activitate, EXIMTUR a devenit partenerul de călătorie a peste trei milioane de clienti și a mai mult de 2500 de companii. 

Numele companiei este o combinație din primele litere care formează conceptul  EXport și IMport de TURism. Atunci cand a gândit acest concept, Lucia Nora Morariu a avut în vedere ideea de a oferi pe piață produse turistice pentru turiști străini, respectiv ideea de export de turism, și  produse turistice complete și diverse, în țară și străinătate, pentru turiștii români. 

Activitatea companiei este astăzi  organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente – servicii dedicate clienților corporații, leisure travel - vacanțe și servicii turistice pentru persoane fizice , incoming- servicii turistice în România pentru turiști străini și școala de turism. 

În anul 2017, compania de călătorii EXIMTUR a aderat la rețeaua globală de travel management UNIGLOBE Travel International devenind, astfel, singura companie din România conectată la acest sistem internațional performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri având acces la o gamă largă de soluții tehnice de ultimă generație.

EXIMTUR s-a impus pe piața de profil, devenind o referință în domeniu, datorită cultivării principiilor sănătoase și valorilor, care au luat expresia respectului și corectitudinii față de angajați, clienti, colaboratori și legile în vigoare. Studierea atentă a exigențelor clienților, parteneriatele solide cu o serie de turoperatori europeni de marcă și companii aeriene, o mare diversitate a destinațiilor și serviciilor propuse, un raport preț/calitate foarte bun pentru fiecare tip de serviciu, implicarea in proiectele comunității sunt, de asemenea, elemente care aduc credibilitate și pe care EXIMTUR le practică cu succes.

Fiind o companie de familie, una dintre principalele trăsături ale afacerii este durabilitatea.   EXIMTUR a crescut într-un ritm constant și sanatos , asigurarea stabilității financiare a companiei consituind o prioritate pentru conducere. De aceea, atunci spui EXIMTUR, vorbești, pe lângă profesionalism și promptitudine, si despre siguranța banilor plătiți în avans de turiști pentru vacanțe. O siguranță care a fost construită si dobândită în timp, ca urmare a managementului calitativ și  efortului tuturor celor care formează astăzi familia EXIMTUR.

An de an compania reinvestește o mare parte din profit și în vederea dezvoltării și susținerii proiectelor proprii. Trainingul inițial pentru noii angajați și acțiunile pentru dezvoltarea profesională continuă a membrilor echipei sunt bugetate în avans și implementate avându-se în vedere asigurarea de șanse egale pentru toți colegii. Toate acestea pentru ca beneficiarii finali, clienții, să  fie asistați permanent de consultanți de travel cu experiență, care monitorizează atent piața, pregătiți să adapteze ofertele companiei la nevoile și dorințele clienților, pentru a le oferi experiențe  inedite, memorabile, mult mai mult decât simple călătorii de afaceri sau vacanțe.

Compania de călătorii EXIMTUR este, fără îndoială,  un reper pentru industria de travel din România, și nu numai, un model de afacere inspirațional, care, prin livrarea unor servicii corecte, de calitate, adaptate permanent la nevoile comunității, îi ajută pe membrii acesteia  să-şi atingă obiectivele, să-și împlinească visele şi aspiraţiile.

Domenii Plaza by Residence Hotels

În inima Bucureștiului, în apropierea Mănăstirii Cașin și a Arcului de Triumf, fosta casă a scriitoarei Doina Uricariu găzduiește acum rafinatul Hotel Domenii Plaza.

Clădirea de patrimoniu se remarcă prin eleganţa construcţiei şi nota de rafinament specifică timpurilor boeme a căror amintire o mai păstrează încă vie, fiind placată cu același tip de piatră ca și Arcul de Triumf și decorată cu materiale deosebite, precum marmura de Carrara și diferite tipuri de lemn prețios.

Hotel Domenii Plaza recreează farmecul exterior al clădirii şi în interior, reuşind să îmbine cu rafinament arta, cultura şi confortul într-una dintre cele mai selecte zone ale orașului.

Camerele sunt elegant decorate, cu mobilier din lemn masiv de cireș și stejar, țesături englezești și bumbac egiptean, care păstrează încă atmosfera boemă specifică stilului creat in urma cu multa vreme, imbinat subtil cu elemente actuale de tehnologie moderna si accente urbane .

La ultimul etaj al hotelului Domenii Plaza se afla cel mai romantic roof-bar din oras. Terasa Astrodom ofera o priveliste unica catre Parcul Herastrau, Arcul de Triumf si Manastirea Casin.

Adrian Daniel Son, Executive Chef SunGarden Golf & Spa Resort. Bucătăria din România a fost reinventată, gastronomia incepe să devină o artă.

Provocarea SunGarden este una dintre cele mai interesante si mai apetisante provocari din cariera mea. Cea care m-a intrigat de la prima vedere si unde mi-am dorit nespus sa imi pun amprenta. 

Este o placere sa imi manifest creativitatea in ceea ce priveste reinterpretarea bucatariei, in primul rand  in functie de zona si peisaj. Am fost provocat de aceasta asociere, pe care am incercat sa o transpun in noul meniu.

Asocierea produselor din zona aceasta de padure  (diverse tipuri de ciuperci, carne de vanat), o reinterpretare mai interesanta a bucatariei romanesti, dar si preparatele internationale, toate cu un iz de eleganta si rafinament, reprezinta baza acestui meniu.

Bucataria romaneasca actuala este foarte desosebita, ar trebui insa sa oferim mai multa atentie producatorilor locali, produselor bio, de calitate, organice, caci aceasta aduce un plus de valoare extraordinar gustului din farfurie. 

Iar pe partea de reinterpretare se pot face lucruri marete cu fiecare preparat traditional, trebuie doar curaj si imaginatie!