Magnolia. Florăria pentru care nu există distanțe prea mari

Dacă spui “flori livrate oriunde în lume”, spui Florăria Magnolia.

Povestea Magnolia a început în 1997, iar fondatorii ei, Ioana şi Gabriel Molnar, au visat o florărie în care calitatea produselor și a serviciilor, alături de atenţia faţă de client, să fie principii de neclintit. Lucru care s-a și întâmplat în cei 22 de ani de existență. Azi compania deține cel mai mare lanț de florării din România, depozite proprii, un garden center și florăria online prin intermediul căreia se pot trimite flori în orice colț al lumii.

"Dincolo de faptul că vindem flori, noi credem că, de fapt, menirea noastră este să îi ajutăm pe oameni să transmită mesaje și sentimente. Cu mândrie, spunem că suntem curierii care transportă cea mai prețioasă încărcătură- emoțiile clienților noștri transmise prin intermediul florilor.” Gabriel Molnar, fondator Magnolia.

Magnolia este o confirmare a faptului că atunci când vrei să aduci bucurie, nu există piedici și nici prea mulți kilometri. Nu contează localitatea, țara sau continentul! Comanzi florile online sau în una dintre florării și cadoul tău va ajunge la destinație în doar câteva ore.

Mereu atenți la dorințele fiecărui client și la mesajul pe care acesta vrea să-l transmită, floriștii Magnolia vin cu recomandări și cu soluții personalizate.

"Suntem norocoși să putem fi alături de clienții noștri la evenimentele frumoase din viețile lor și, mai ales, să le fim un sprijin real atunci când vor să facă fericit pe cineva drag. Să aduci emoție celor pe care îi iubești cu ajutorul florilor este unul dintre cele mai frumoase lucruri, iar pentru Magnolia, această emoție este motorul care mișcă întreaga companie” spune Ioana Molnar, fondator Magnolia.

ZAREA. Companie cu traditie de 100 de ani

ZAREA, lider în categorie, reprezintă expresia tradiției și experienței în vinuri spumante şi băuturi distilate în România.

Cu o expertiză de peste 100 de ani, datând încă din 1912, ZAREA este cea mai inovatoare și mai dinamică companie românească de profil. În portofoliul său se regăsesc peste 16 branduri locale şi internaţionale de tradiţie.

La ZAREA lucram intr-o companie cu traditie de 100 de ani si suntem mandri de experienta si reputatia noastra. Misiunea noastra este aceea de a ne incanta consumatorii in fiecare dintre momentele fericite ale vietii, de a le oferi bucuria, suprinderea si oportunitatea de a redescoperi savoarea unica a imbinarii experientei date de traditie cu standardele lumii contemporane.

Avem viziunea de a redeveni cel mai mare jucator de pe piata romaneasca de vinuri spumante si bauturi alcoolice. Avem la baza doi piloni importanti: brandurile noastre si oamenii.

Valorile noastre traseaza modul in care lucram impreuna, iar perpetuarea valorilor ne aduce mai aproape de viziunea noastra.

Atingerea viziunii noastre depinde de contributia si angajamentul tuturor angajatilor. Valorile noastre traseaza modul in care lucram impreuna, iar perpetuarea valorilor ne aduce mai aproape de viziunea noastra.

Artesana. Arta branzeturilor naturale si sanatoase

La Tecuci, oamenii pasionați de la Artesana, o fabrică de procesare a laptelui românească care apreciază calitatea înaintea cantității, brânza este preparată cu grijă prin metode tradiționale, cu scurgerea în voie a zerului, fără folosirea greutăților sau a altor procese mecanice. Brânzeturile conțin numai lapte, fermenți lactici, cheag și sare.

Laptele este pasteurizat la 72 de grade, temperatura optimă la care se distrug germenii periculoși. Prin comparație, brânza tradițională de stână se face cu lapte neasteurizat iar în producția industrială acesta se pasteurizează la 100 de grade distrugând o parte din vitaminele și antioxidanții prezenți în mod natural în lapte.

‘Daca esti la fel de pasionat ca noi de mancarea curata, fara pesticide si aditivi, iaurtul ecologic Artesana este baza de plecare.

Aceleasi calitati specifice iaurturilor Artesana sunt acum completate de laptele provenit doar din agricultura ecologica romaneasca de calitate.

Nu ne sfiim sa spunem ca aproape am atins perfectiunea!’ Alina si Daniel Donici

Doctor Carmen Ianiotescu. Indeplinirea unui vis mult asteptat - un copil

Activitatea mea de medic imi aduce multe satisfactii, avand in vedere ca reusim sa aducem bucurie in randul atator familii care dupa ani lungi de incercari reusesc sa obtina o sarcina, iar apoi sa nasca un copil pe care il asteptau demult.

Unul dintre cele mai frumoase momente este acela cand primesc poze cu bebelusii, iar apoi alte poze periodic si ii vad cum cresc si cum isi fac fericite familiile sau cand vin si ne viziteaza impreuna cu parintii.

Chiar daca implicarea noastra este mare, din pacate sunt cupluri care nu reusesc sa isi implineasca visul, din pricina unor situatii medicale deosebite. In aceste momente, si noi suferim alaturi de ei, si incercam sa gasim solutii adaptate fiecarui caz in parte.

Medicina reproductiva este o supraspecializare deosebita, cu cele mai mari satisfactii pe care un medic ginecolog le poate avea, acela de a ajuta la indeplinirea unui vis mult asteptat - un copil.

Doctor Carmen Ianiotescu, Spital Wellborn

Oculens, Excelenta în oftalmologie

Compartimentul chirurgical al clinicii Oculens cuprinde un bloc operator ultramodern, cu aparatura de ultima generatie, cu monitorizare video si instrumente de cea mai buna calitate, majoritatea de unica folosinta.

Laserul Excimer MEL 90 si Femtolaserul VISUMAX pentru corectia viciilor de refractie (Miopie, Hipermetropie, Astigmatism), primul din Transilvania, intregeste dotarea de exceptie, la nivel occidental, al clinicii.

Activitatea medico - chirurgicala este realizata de medici oftalmologi cu mare experienta si competenta in specialitate si se adreseaza pacientilor de orice varsta.

Continua perfectionare a tehnicilor si procedeelor chirurgicale care se adreseaza in special cataractei, keratoconusului, glaucomului si chirurgiei refractive, este un efort material constant si scopul tuturor specialistilor clinicii.

Unele dintre premierele oftalmologice sunt:

2000 – primele operatii cu Laser Excimer din Transilvania (al doilea centru din tara), Dr. Dorin Nicula

2001 - prima implantare a unui dispozitiv hipotonizant (valva Ahmed) in Transilvania, Dr. Dorin Nicula

2002 - prima implantare a unui cristalin phachic (Artisan) in Transilvania (al doilea centru din tara), Dr. Dorin Nicula

2003 - au fost implantate pentru prima data in tara inele intracorneene Ferrara, Kera pentru tratamentul keratoconusului, Dr. Dorin Nicula

2004 - primul cristalin artificial Artisan aphachic implantat in camera posterioara, Dr. Dorin Nicula

2006 - primul cristalin artificial multifocal RESTOR efectuat la copil (9 ani), Dr. Dorin Nicula

2007 - primul tratament Cross - Linking pentru pacientii cu keratoconus (primul din tara) - Dr. Nicula Cristina- primul tratament Cross - Linking combinat cu implant de inele intracorneene pentru pacientii cu keratoconus (primul din tara), Dr. Dorin Nicula

2011 - prima corectie cu lentile de contact silicon hidrogel (kerasoft 3) pentru corectia keratoconusului, Dr. Cristina Nicula

2013 - prima procedura de PRK ghidat topografic din Romania (procedeul Kannelopoulos - Athena protocol) pentru tratamentul keratoconusului, Dr. Dorin Nicula

2017 - primele operatii de cataracta cu vizualizare pe monitor 3D, NGENUITY efectuate in Transilvania, Dr. Dorin Nicula, 2018 - primele operatii ReLex SMILE (cu Femtolaserul VisuMax) din Transilvania pentru corectia miopiei si astigmatismului (al doilea centru din tara), Dr. Dorin Nicula