Andrei Mihai Cernea, Bubu College Experience

Pe Bubu probabil îl știți incă de la 4,5 ani, pe vremea când, alături de Horia Brenciu, prezenta emisiunea pentru copii “Kiki Riki Miki”. 
  
La vârsta de 8 ani reprezintă România la Eurovision Junior, concurs desfășurat la Copenhaga - Danemarca, unde ocupă locul III. 

De la vârsta de 11 ani a susținut concerte, atât în tară cât și în străinătate, cu trupa X-Plod.  
  
În adolescență a păstrat contactul cu showbiz-ul, fiind unul din personajele principale ale serialului “Pariu cu viața”, și a continuat proiectul muzical  “LaLa Band”, susținând nenumărate concerte în țară. 
  
Ce nu știe foarte multă lume este că, la 19 ani, a fost admis și a început să studieze la cea mai prestigioasă universitate de muzică din lume – Berklee College of Music din Boston, USA.  
  
În primăvara acestui an, după doar 2 ani, în loc de 4, Bubu Cernea a absolvit Berklee cu distincția Summa Cum Laude. 
  
După absolvire, nu numai că a ales să se intoarcă acasă, unde momentan este implicat în mai multe proiecte muzicale, ba chiar a adus în România cățiva dintre oamenii cu care a studiat și colaborat în State, pornind de la modelul părinților săi, care și-au dedicat mare parte a carierei promovării muzicii de calitate.  
  
În septembrie, în cadrul Young Music Festival, Bubu a cântat împreună cu 6 foști colegi de ai săi din Berklee, sub titulatura “Bubu College Experience”, oferind publicului un spectacol antrenant, care s-a ridicat la cele mai înalte standarde occidentale. După succesul de care s-au bucurat, tinerii plănuiesc să între în studio pentru a înregistra un album, la începutul anului viitor. Tot pentru anul viitor au în vedere câteva proiecte muzicale, cum ar fi participarea la North Sea Festival.