Stefan Pelger, Designer-ul român.. nascut designer

Așa cum am subliniat și cu alte ocazii, mă consider un designer...născut designer. A fost vocația urmată cât se poate de natural. Partea preferată este aceea în care ideile prind viață prin schițe și doamnele radiază prin rezultatul muncii mele.

Am învățat că succesul este a urca și a te menține într-o scară a valorilor din domeniul tău, a-ți păstra mintea limpede și a nu-ți uita educația, oamenii dragi, valorile în care ai fost crescut. Dacă fericirea clientelor mele, care aleg constant creațiile mele,și admirația pe care le-o trezesc celor din jur când le poartă înseamnă măsura succesului, atunci da, pot spune că am succes în țara mea.

Am învățat că inspirația poate veni în și din cele mai neașteptate momente, am învățat că adevărul, perseverența, „încăpățânarea” de a-ți urma calea sunt atu-urile care te fac de neoprit.

Am învățat că lucrurile aparent mărunte pot deveni valori și motive de pură fericire.

Am învățat că pașii mici,dar constanți, făcuți corect,pot străbate drumuri sigure.

Învăț în fiecare moment cum să „cresc”,atât în ochii celor dragi, cât și în cei ale doamnelor care aleg să îmi urmeze sfaturile în materie de design și să îmi poarte creațiile.

Recunoașterea internațională de care sunt onorat nu face decât să mă ambiționeze să fiu mai creativ în țara mea. Aici este locul meu, aici respir, trăiesc românește.

Ștefan Pelger