Spitalul Monza, Sănătatea ta este pe mâini bune

Spitalul Monza, parte din grupul medical internațional “Policlinico di Monza”, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță.

Construit pe o suprafață de 18.000 mp distribuiți pe nouă niveluri, Spitalul Monza din București a fost gândit de la început ca proiect medical ce are în centrul preocupărilor pacientul și nevoile acestuia. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat pentru pacienți un ambient familial, sigur și confortabil, iar pentru personalul medical un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și care încurajează performanța. În acest fel, Spitalul Monza contribuie la atragerea specialiștilor de elită în sistemul medical românesc,  și la reducerea migrației profesioniștilor, și implicit a pacienților.

Apartenența la un grup internațional permite accesul la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, standarde europene de calitate, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în Italia. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România. 

Parte din filosofia grupului este oferirea unui tratament multidisciplinar complet: diagnostic, tratament și recuperare. Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului. 

În oricare dintre centrele specializate ale Spitalului Monza –Cardiac Center, Cardiopediatric Center, BRAIN Institute și Cardiostructural Clinic– medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci și oamenilor de care au grijă. Această orientare către nevoile pacienților aduce o schimbare mult așteptată în medicina românească.