Diana Calfa, Morphoza: Design. Build. Furnish.

credit foto Laura Balc Photographer

credit foto Laura Balc Photographer

În urmă cu mai bine de 10 ani, am venit din București în Cluj, fără planuri sau idei, doar cu dorința de a începe ceva nou, concret, fără legătură cu politica, domeniul în care activasem până atunci. M-am alăturat unui proiect de imobiliare și am remarcat că, în procesul de amenajare interioară a unei case, fiecare dădea vina pe celălalt. Aşa că ideea a fost să creez, împreună cu soțul meu, un produs complet de amenajări interioare, în care cineva să își asume responsabilitatea întregului: Morphoza: Design. Build. Furnish. 

Dincolo de a fi designeri sau arhitecți, ne place să ne numim creatori de interioare. De 10 ani, înțelegem esența fiecărui proiect la care lucrăm și îl transformăm într-o poveste autentică, personală, care se potrivește spațiului și răspunde din punct de vedere funcțional și estetic cerințelor și necesităților clienților noștri. Ne place să mergem mai departe de limite și tendințe și să creionăm spații originale și rezistente în timp, folosind materiale, piese de mobilier, texturi și finisaje premium.

Morphoza a început ca o idee. O idee în care am crezut atât de tare, încât am reușit să creștem, să asimilăm și să sedimentăm cunoștințe. Astăzi, într-o perioadă în care trasăm direcțiile de extindere a companiei dincolo de granițele țării, mă bucur să văd că suntem o echipă stabilă, în continuă creștere, cu obiective îndraznețe și o viziune interesantă pe segmentul de piață în care ne dezvoltăm.