Soleta, O casa cu stil de viata

photo © Alex Boghian

photo © Alex Boghian

O casă este, înainte de toate, o investiţie emoţională pe termen lung. Una la fel de importantă precum alegerea facultăţii pe care o urmăm sau căsătoria. 

Îţi doreşti nu o clădire, ci un cămin pentru tine şi familia ta, un spaţiu cald, prietenos, sănătos are să-ţi îmbrăţişeze aşteptările. Puţine sunt casele cu personalitate şi construite cu precizie la detalii. 

Într-o lume care este zilnic surprinsă de noi descoperiri, de inovaţie, nu ne mai dorim să cumpărăm doar adăposturi pentru ploaie.

Soleta îţi oferă o experienţă de viaţă. O fuziune inspirată între arhitectura modernă modulară şi detalii tradiţionale meşteşugăreşti, contopite în prezenţa naturii. Un spaţiu de locuit vibrant, ce îmbină armonios lemnul şi spaţiile vitrate. O casă cu personalitate, care îţi va îmbunătăţi calitatea vieţii şi va deschide uşa către un stil de viaţă sănătos şi nobil.

Un stil de viaţă ce-ţi va fi livrat la timp, la cheie, cu beneficiile complete ale unei case moderne - eficienţă energetică şi calitate superioară. Şi care, în era vitezei şi a lipsei de timp, simplifică funcţionalitatea unui cămin. 

La nivel global şi prin esenţa ei, Soleta îndeamnă la o alegere inteligentă, un comportament responsabil faţă de noi şi a spaţiului în care locuim, dar mai ales faţă de mediul înconjurător, faţă de care suntem tot mai invazivi.

Mai mult decât atât, oferă confortul vizual şi tactil pe care ni-l dorim de la un cămin modern.