Centrul Doctor Leventer, Visul dermatologului român, devenit realitate

În anul 1996, un dermatolog român talentat şi pasionat decidea înfiinţarea unei clinici private, care avea să grupeze specialişti de top în sănătatea pielii. Cu deschidere către practicile inovatoare din zona de vârf a dermatologiei clinice şi estetice, echipa Centrului Dr. Leventer a construit, cu răbdare şi viziune, o paletă de specialităţi care acoperă, în acest moment, toate ariile dedicate celui mai mare organ al corpului omenesc: pielea. 

Pasul decisiv a fost specializarea în microchirurgia Mohs, în 2007, urmată de sute de intervenţii în cazuri de carcinom, mai avansate sau mai puţin avansate, cu o rată de succes de peste 99%.

Centrul a găzduit echipe de la universităţi celebre din SUA (Harvard Medical School, University of Washington, University of Vermont, University of Pennsylvania) venite să opereze, şi a oferit sprijin în specializarea şi dobândirea competenţei medicilor din Bulgaria, prin intermediul Universităţii din Sofia, şi România, prin programele proprii de instruire dedicate tinerilor dermatologi. Laboratorul propriu de histopatologie, ca şi celelalte specialităţi, beneficiază de competenţa unor medici tineri supraspecializaţi în SUA, cu sprijinul Centrului Dr. Leventer. Priceperea echipei medicale este susţinută de intervenţiile realizate cu ajutorul echipamentelor de vârf, garantând cea mai bună metodă de vindecare şi îmbunătăţire a aspectului pielii. 

Reţeaua de medici dermatologi de vârf din toată lumea cu care Dr. Mihaela Leventer colaborează personal constituie un punct suplimentar de sprijin, astfel încât, dacă pacienţii optează pentru tratament în străinătate, procesul poate fi gestionat complet de către echipa Centrului, cu minimum de efort din partea pacientului.

Noua clinică deschisă în 2015 oferă atât o diversificare a specialităţilor, cât şi o reîmprospătare a tehnologiilor, astfel încât visul dermatologului român devine realitate: pentru că este posibil şi în România.