Romlab Racing Team. Efortul este cheia împlinirii viselor

Dorința împlinește schimbarea

 În anul 2022, am reușit să realizez un gând pe care mi l-am construit în urmă cu optsprezece ani. În tot acest timp în care practicam amatoricesc motociclismul, speranța mea de a pune bazele unei echipe  adevărate care să experimenteze același sentiment legat de acest sport, devenea realitate odată cu întâlnirea membrilor echipei.

 Așadar, anul trecut am reușit să participăm la competiția anuală MotoRC.

 Cursele de motociclism solicită o gamă largă de abilități fizice, inclusiv forță, agilitate, echilibru și coordonare. Pentru aceste eforturi depuse de către piloți, considerăm promovarea valorilor sportive un mare avantaj în evidențierea aptitudinilor întregii echipe.

 Îmi place să evoluez, să rămân constant în idei, așa că am decis că îmi folosesc creativitatea la maxim și să nu mă opresc din a visa la mai mult.  Toate aceste gânduri s-au transformat în oportunități, reușind pentru anul curent să ne alăturăm unor noi proiecte importante.

Prin urmare, sezonul  acesta vom participa la Campionatul Auto Radical Cup, cu un pilot ce a visat la o carieră auto, iar noi ca echipă, am fost deschiși la această nouă propunere.

 De asemenea vom participa în Campionatul de motociclism viteza - CIV- Campionato Italiano Velovita, cu pilotul care a avut performanțe și podiumuri în toate etapele trecute ale campionatelor.

 Aceste doua oportunități ne vor ajuta să fim mult mai recognoscibili ca echipă profesionistă, având ca obiective reușita piloților într-o viitoare carieră, formarea a cât mai multor piloți tineri și de asemenea, participarea la cât mai multe campionate internaționale.

Team Manager, Bogdan Tănase