Restaurant Nuba, un business 100% RO

Restaurantul NUBA, un business 100% RO, a luat naștere în urmă cu aproximativ 8 luni și a debutat cu prima locație (de iarnă) în Strada Grigore Gafencu din zona Nordului - Herăstrău.

Încă de la lansare, restaurantul a adus publicului românesc un concept inedit de asian fusion cuisine condimentat cu petreceri vibrante, ce au loc încă din mijlocului săptămânii, de miercuri și până sâmbăta.

Începând cu luna Iunie a acestui an, NUBA s-a relocat pe timp de vară și s-a transformat în Nuba #summervibes, o terasă cu un design interesant pe malul lacului Herăstrău, pe Șoseaua Nordului la numărul 7-9.

Continuând tradiția petrecerilor de seară, însă lucrând mai cu atenție la rețete și meniu, astfel încât clienții să fie surprinși plăcut nu doar de designul noii locații, dar și de gustul preparatelor atent concepute în spiritul NUBA, însăși sloganul restaurantului fiind "Spirited food".

Bucătăria asian-fusion este perfect balansată între gusturile asiatice și preferintele românilor în materie de arome europene, iar Chef Cătălin Petrescu a lucrat intens la îmbunătățirea preparatelor, atât în materie de gust, cât și de calitate, iar în momentul de față felurile de mâncare prezente în meniul restaurantului satisfac cele mai înalte standarde.

Fiind cea mai solicitată locație a momentului, NUBA dorește să își mențină statutul său de entertainer - însă noul pariu pe care echipa l-a pus este de a demonstra că restaurantul merită a fi luat în considerare ca și etalon și pe partea de bucătărie, atât pe zona de prânz cât și cină, atât în zilele deja consacrate, dar și în cele dedicate iesirilor relaxante cu prietenii sau familia