Malvensky, Omagiu din inima tradiţiilor româneşti

foto credit Adrian Negoitescu

foto credit Adrian Negoitescu

Malvensky s-a născut odată cu prima bijuterie creată de Malvina Cservenschi, numele din spatele brandului. Drumul său către un brand premium, apreciat internațional, s-a petrecut într-un mod natural, asemeni pasiunii și loialității brandului Malvensky față de originile sale. Una câte una, colecțiile originale au izvorât din studii făcute cu grijă și documentații despre tehnici de creație de bijuterie, trenduri avangardiste, metale și pietre prețioase și, cel mai important, despre acel altceva care a schimbat complet regulile jocului: spiritul nostru românesc. Malvina a fost fascinată dintotdeauna de tradiții, simboluri și folclorul românesc, așa că dragostea ei pentru oameni și pentru stilurile locale a fost, pur si simplu, transpusă în bijuterii care surprind ce anume face ca România să fie cu adevărat românească: acel mister, acea complexitate și determinare pe care o găsesc străinii, atunci când ne descoperă țara.

Fiecare produs are o poveste în spatele său, chiar și brandul în sine. Finețea detaliului, a execuției și a design-ului îi întăresc legătura cu o lume plină de frumusețe. Specific brandului Malvensky este dezvoltarea sa artistică bazată pe un omagiu adus tradițiilor, artei și folclorului românesc. Ca, de exemplu, colecția Infinity, care reinterpretează operele artistului apreciat internațional, Constantin Brâncuși, precum Madame Pogany, Sărutul și Coloana infinitului, din aur și diamante. Mai mult, colecțiile Malvensky sunt inspirate din motive unice ale identității folclorice precum soarele, luna, spirala și simboluri geometrice și florale arhaice care recalibrează elementele artistice tradiționale românești, pentru a-i face cunoscută esența peste granițe.

Pentru că arta și imaginația nu au granițe, un pas înainte pentru Malvensky este Pavé Infinity, colecția de lux, absolută.

Pavé Infinity - o colecție premium marca Malvensky dedicată iubirii adevărate, care, de asemenea, nu are granițe, marchează tranziția Malvensky spre o nouă treaptă a calității, a preciziei și a excelenței în execuție - echivalentă perfecțiunii solitare a unei bijuterii care devine moștenire, pe măsură ce valoarea sa rămâne nepătată de timp sau de modă. Bijuteria în sine este un modus vivendi, un testament al gustului impecabil, al artei imaculate, al viziunii estetice peste care mâna designerului presară iubire, respect, devotament, sacrificiu și frumusețe, exact ca un drum pavat cu diamante.

Colecția Pavé este prima amprentă stilistică a brandului Malvensky, pe drumul său către un repertoriu unic, original, pe piața bijuteriilor de patrimoniu.

"Motivația muncii pe care o fac urmează două mari iubiri de-ale mele: oamenii și arta. Îmi place să percep și să satisfac nevoile oamenilor,  prin mesajele transpuse în bijuteriile pe care le creez.

Malvensky este un brand eclectic, cu un accent pe modernitate - dar vorbim despre o modernitate ce atrage urmând tradiția, prin reinventarea simbolurilor deja atribuite, prin traducerea influențelor pe care le trăim în fiecare zi, care pur și simplu nu au aceeași putere de fascinație", menționeaza Malvina Cervenschi, fondatorul și designerul Malvensky.

Într-o piață locală de bijuterii de lux fără prea mulți jucători, Malvensky știe că pasiunea garantează autenticitatea produselor sale și că pasiunea are locul său de onoare în afaceri, mai ales dacă totul este este făcut cu credință, respect și orientare către client.

"Vânzarea emoțiilor este o afacere riscantă, dar numai atunci când este privită ca atare, ca o afacere. Atunci când devine viața ta, asa cum este cazul meu, este vorba de pasiune, angajament și dragoste.", Malvina Cservenschi.