Orhideea Residence & Spa, Design-ul modern și minimalist

credit foto Cristian Anghel

credit foto Cristian Anghel

Orhideea Residence & Spa este cel mai spațios apart-hotel din București, având peste 80 de apartamente cu unul sau două dormitoare, living și bucătărie complet utilată, cu suprafețe individuale ale apartamentelor între 93 mp și 316 mp.

Suprafețele generoase și design-ul modern și minimalist al apartamentelor  asigură clienților o ședere comfortabilă și o experiență impecabilă. 

Orhideea Residence & Spa susține dezvoltarea durabilă, astfel, acesta este primul hotel din România care neutralizează amprenta de CO2 prin proiecte forestiere. 

“Obiectivul de reducere a emisiilor de CO2 este o parte a dorinței de a crește confortul clienților noștri. Pentru clienții responsabili, dimensiunea mare a camerelor poate cauza disconfort intelectual. Cu toate acestea, atunci când știi că amprenta de carbon legată de șederea ta, fie ea în scop de business sau de vacanță, a fost compensată de hotel, sejurul la hotelul nostru devine mai atractiv. Prin urmare, am ales să investim în acest proiect de compensare a emisiilor de carbon generate de Orhideea Residence & Spa pentru confortul clienților, dar și dintr-un spirit avangardist". Dragoș Pencă, Director Executiv Orhideea Residence & Spa. 
  
Amplasat într-o zonă liniștită, dar și aproape de centrul orașului, Orhideea Residence & Spa se adresează atât oaspeților care vizitează Bucureștiul în interes de business, cât și oaspeților care aleg Bucureștiul ca destinație de vacanță. 

Pentru o experiență completă, oaspeții Orhideea Residence & Spa se pot bucura de facilitățile și serviciile celui mai mare centru Spa din București – Orhideea Health & Spa.