Ligia Pop, YouTube Next Chef

foto credit Raoul Pop

foto credit Raoul Pop

Ligia Pop este jumătate româncă, jumătate grecoaică, cetățean român și american însă pe lângă toate, ea este un nume recunoscut în domeniul alimentației sănătoase național și internațional, din 2009 fiind liderul în materie de raw food din România. 

Prin promovarea intensă a acestui stil de viață, prin evenimente naționale de amploare și peste 1000 de apariții în mass media, a reușit să readucă aminte publicului consumator de importanța crudităților din alimentația zilnică, indiferent dacă aceștia consumă o alimentație tradițioanală sau vegetariană. 

Astfel, curentul a luat o amploare foarte mare prin intermediul acțiunilor susținute de ea iar la ora actuală, un rezultat indirect al activității ei este creerea unei piețe în acest domeniu, existența multor magazine bio, restaurante/cofetarii raw food și centre de sănătate.

Despre Ligia Pop mai știm că este consultant în nutriție raw chef, este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef, a publicat Pași în lumea muzicii cât și șase cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională Gourmand World Cookbook Awards, categoria „Best Vegan Cookbook“), Germeni și vlăstari, Deserturi pentru părinți și copii sănătoși, Jurnal de sarcină, Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari, Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă.

Pe lângă numeroasele sale activități, ea organizează în toată țara, ediții ale expozitiei Raw Generation, eveniment care are ca motto: "Minte, trup și suflet sănătos".

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul: ligiapop.com