Muse Bistro, Paris 17

Muse Bistro, un nou loc pentru.. gusturi fine, stări de bine și pahare pline, s-a conturat în București, pe Strada Paris, la numărul 17.

Departe de a fi un local simandicos, Muse Bistro&Wine Bar reunește dinamica unei taverne grecești cu atmosfera boemă a unui bistro franțuzesc, într-un decor contemporan și inovator. Este un spațiu care imbină, în mod echilibrat și firesc, noul cu clasicul, minimalismul cu familiarul, și confortul cu eleganța.

Muse este un periplu gastronomic și o încântare,atât pentru amatorii de bucătărie fusion, cât și pentru iubitorii de licori bahice alese, savurate, pe îndelete, la o cină romantică, o masă în familie sau o ieșire cu prietenii.

Meniul Muse poartă semnătura lui Chef Silviu Furdui și se adresează celor care doresc să trăiască o experiență culinară unică și onestă. Este construit de cunoscători pentru cunoscători, dar și pentru cei care sunt deschiși să își completeze cunoștințele gastronomice mergând, cu încredere, pe mâna unui bucătar de excepție, care știe, cu adevărat, ce înseamnă actul culinar. 

Iată ce inseamnă, pentru întreaga echipă, provocarea Muse Bistro&Wine Bar: “Dacă, până de curând, totul părea un mix de provocări și ambiții, pe 2 aprilie 2016, în ziua relansării, am avut parte de un boost fantastic de energie. Ceea ce vizualizam se materializează cu viteza luminii, Muse Bistro chiar este un loc pentru.. gusturi fine, stări de bine și pahare pline.” spune Robert Pujină, Sous-Chef la Muse Bistro și asociatul lui Silviu Furdui.