Institutul Dermato-Estetic, Dr. Irinel Nedelcu. Elita implantului de păr și dermato esteticii românești

Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu încununează 20 de ani de activitate în domeniul sănătății și frumuseții umane. 
   
Doctor Irinel Nedelcu este un reprezentant al elitei dermatologiei românești, el reușește să asocieze activitatea clinică din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic și al tratamentelor antiaging din cadrul Institutului Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu.

În activitatea științifică și de cercetare din domeniu, el a elaborat  lucrarea de doctorat cu tema afecțiunilor părului, este membru în comitetul de conducere a Societății Române de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato Venerologie și al Societății Internaționale de chirurgie pentru restaurarea părului. 

Din anul 1997, în clinica de tricologie Hairclinic by Dr. Irinel Nedelcu, acesta dezvoltă tehnici de diagnostic și tratament al afecțiunilor părului, complexe și precise. 
  
Implantul de păr propriu, efectuat în urmă evaluării pacientului și stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectuează prin metoda unităților foliculare și asigură rezultate excelente și durabile. 

Această metodă,în care părul implantat are aspectul identic cu cel natural, este cea mai avansată tehnică în domeniul implantului de păr propriu. 

În cadrul institutului se asociază armonios tratamentele medicale și dermato chirurgicale cu metodele de estetică paramedicală, de îngrijire și înfrumusețare, puse în practică de Ana Maria Nedelcu, dublu licențiată, care îmbină cu succes tehnicile de îngrijire facială și corporală cu aplicarea tehnologiei moderne de regenerare și remodelare . 
  
În cadrul unui diagnostic corect și complet se aplică tratamente adecvate, prin stimularea mecanismelor fiziologice de regenerare tisulară. Sunt folosite metode complexe de tratament, asociind mezoterapie, PRP, peelinguri chimice, intervenții chirurgicale, aparatură modernă tip platforme laser, Ulthera, Vela Shape 3, Dermapen, Oxy Jet, Cryolift, stimulare LED, microdermabraziune, precum și laborator Universkin.