HTO Architecture & Engineering, Quality is what we take pride in

foto © Alex Galmeanu

foto © Alex Galmeanu

HTO Architecture & Engineering este o companie de renume în domeniu, specializată în consultanță generală, management de proiect și design/amenajări interioare pentru spații de birouri, rezidentiale, hoteluri și spitale. Începând de la concept și planificare (cuprinzand toate fazele unui proiect: arhitectură, proiectare de instalații MEP și asistență tehnică) și terminând cu soluții turn-key, serviciile noastre premium ne recomandă viitorilor clienți, mulțumită proiectelor realizate cu succes.

De la mobilier pentru birouri/vile/sanitar sau HORECA, sisteme de compartimentare cu CE Conformity, acreditarea europeană obligatorie de dovadaa standardelor, pereți și pardoseli, până la soluții acustice si săli de conferința, design pentru instituții publice sau spații rezidențiale, diversitatea serviciilor noastre, combinate cu experiența și pasiunea echipei noastre,  au ca rezultat realizarea unora dintre cele mai apreciate proiecte de design interior din România.

Compania HTO a fost adusa la viață de catre o tanara echipa de arhitecti si ingineri. Avand ca fundament dorința de a produce soluții client-based pentru proiecte mari și mici, HTO este recunoscuta pentru excelență în arhitectură, conservare, design și gândire strategică, având o ampla experientaîn amenajări de birouri, spații rezidențiale, spații aparținând sistemului sanitar sau educațional precum și spații comerciale.

Astăzi, practica HTO Architecture & Engineering formeaza un studio alcătuit din arhitecți și designeri, atat laBucurești cat si la Cluj-Napoca.

Noi suntem HTO: Anne-Caroline Schally (SUA) – Managing Partner, George-Emanuel Nicu – Technical Director, Ana-Maria Munteanu – Head of Architecture Department, Radu-Gabriel Bujor – Head of Logistics, Andrei-Tudor Girceava – Head of Graphics Department, Radu Moisescu – Head of Acquisition Department, Radu Moisescu – Achizitii

Compania HTO a fost gandita și proiectata pentru a furniza soluții complete de amenajare și decorare a tuturor tipurilor de spații: de la birouri, case, instituții publice si Horeca, până la spitale. Indiferent de dimensiunea acestora, HTO intotdeauna ofera soluții turn-key complete cu un cost optimizat, bine structurate, smart si creative. 

Echipa acoperă o arie extinsă de domenii de activitate, îndeplinind cerințe variate și conturând mii de idei. Pentru ei, fiecare proiect este la fel de important, implicând în dezvoltarea sa toate resursele pentru succesul acestuia și oferindu-i clientului servicii complete pentru ca acesta să aibă o imagine de ansamblu încă de la primele întâlniri.

Specializati în soluții complete, incepand de la mobilier, pereți de compartimentare/pardoseli și soluții acustice, până la echipamente electronice și echipamente/mobilier pentru spitale, serviciile premium ale HTO îi recomandă viitorilor clienți.

Mai mult decât atât, proiectarea și integrarea instalațiilor inteligente este scopul lor. Dezvoltând acest concept, HTO oferă servicii de design și execuție integrate pentru toate tipurile de instalații (civile sau industriale) cu scopul de a optimiza raportul investiție- cost precum și cel investiție- confort. Managementul de proiect și managementul costurilor sunt părți complementare în serviciile oferite de HTO. Echipa tehnică a companiei este alcătuită din ingineri cu diferite specializări, necesare pentru dezvoltarea design-ului și execuția de activități în următoarele domenii: instalații de construcție, optimizarea consumului de energie și/sau procese industriale.