Dermaceutica, Doctor Monica Dărmănescu

Doctor Monica Dărmănescu, fondator al Clinicii Dermaceutica, este medic primar dermatolog, doctor în medicină, în cadrul Secției de Dermatologie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central București, spital unde este implicată zilnic în management-ul pacienților cu afecțiuni dermatologice medicale și procedurale. Cu un interes deosebit în management-ul cancerului de piele, doctor Monica Dărmănescu are o preocupare constantă pentru abordările actuale, la nivel internațional, în domeniul dermato oncologiei și dermatologiei chirurgicale.  

Îndrăgostită de artă și frumusețe, într-o locație elegantă din centrul orașului București, doctor Monica Dărmănescu abordează personalizat fiecare pacient , oferind tratamente actuale, atât medicale, cât și estetice. 

“Imi plac provocările profesionale și perfecționarea constantă, cu alinierea cunoștințelor la standarde de ultima oră din acest domeniu extraordinar al dermatologiei, în beneficiul pacienților. Abordarea științifică a dermatologiei estetice într-un mediu elegant și cald în cadrul clinicii oferă pacienților noștri rezultate naturale, atât preventive, cât și de atenuare a înaintării în vârstă. Cred că a îmbătrâni elegant reprezintă un raport dintre un plan de tratament preventiv echilibrat și o abordare globală a sănătății în general, cât și a aspectului chipului și pielii. În principiu, doar 10 % din modalitatea de îmbătrânire a pielii este genetică”.

Preocuparea continuă pentru a oferi abordări și tratamente de ultimă generație pacienților se reflectă în participarea la conferințele și întâlnirile experților de specialitate de referință, naționale și internaționale, ca participant și lector invitat. 

Doctor Monica Dărmănescu este membră a unor organizații de profil , interne și internaționale, a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, a Societății Internaționale de Chirurgie Dermatologică, fiind membră în comitetul director al acestei organizații care încurajează inovația, cercetarea și îmbunătățirea programului de pregătire a medicilor în chirurgia dermatologică.