Hotelurile Residence, Marca luxului distins

Grupul de hoteluri Residence este primul lanț de boutique-hoteluri din România. Hotelurile din lanțul Residence Hotels, Arc de Triomphe, Domenii Plaza și „La Conac” sunt locații de 4 stele, care transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat. 

Hotelul Arc de Triomphe are 35 de camere decorate cu materiale naturale. “Oliviers”, restaurantul Hotelului Residence Arc de Triomphe, este locul potrivit pentru o călătorie gastronomică, într-o atmosfera caldă și un ambient rafinat.

Marca luxului distins - Domenii Plaza este un hotel boutique elegant de 4 stele lux, primul membru din România al Asociației Europene Exclusive Hotels, Categoria “Luxury”. Situat în zona rezidențială, hotelul Residence Domenii Plaza își găzduiește oaspeții în 33 de camere decorate cu stil, cu mobilier din lemn masiv de cireș sau nuc, materiale din bumbac egiptean sau lână englezească. "Cerisiers", restaurantul hotelului, este un loc al rafinamentului artei culinare și al bunului gust, unde puteți savura preparate din bucătăria mediteraneană și internațională, alături de specialități gourmet. 

La ultimul etaj al hotelului, invitații pot beneficia de lumina unui apus splendid pe Terasa Astrodom. Această terasă a fost inclusă în topul atracțiilor bucureștene și este deschisă către București cu muzică live și invitați speciali.

Marca luxului și a relaxării, “La Conac” este un complex de 4 stele, situat într-o zonă liniștită, în partea de nord a Bucureștiului.  Restaurantul clubului “ La Conac” este alegerea  ideală pentru o petrecere corporate sau privată. 

Unicitatea locațiilor și calitatea serviciilor a poziționat hotelurile Residence în topul locațiilor de cazare din București.