Floria, un brand 100% românesc

Floria este un brand 100% romanesc, atat ca filosofie si pozitionare pe piata, cat si ca investitii si management. 

Aparut in urma cu mai bine de 5 ani, Floria.ro este in momentul de fata lider detasat pe piata online de flori din Romania, avand ca si diferentiator principal fara concurenta serviciul de livrare in 2 ore orinde in tara, prin intermendiul unul lant amplu de colaboratori. 

In noiembrie 2015, Floria a inaugurat prima florarie concept store din tara- Floria In Strada- in Piata Dorobanti, Intrarea Bitolia nr.2. Spatiul reuneste atat o vasta selectie de flori si plante in ghiveci, cat si un spatiu dedicat talentelor locale. Coltul talentelor locale ofera spre vanzare publicului vinuri, carti si obiecte de decor apartinand producatorilor si artistilor locali. 

Datorita acestei infuzii de produse romanesti, precum si a decoratorilor atent instruiti, clientii Floria In Strada pot compune un cadou complet si personalizat pentru cei dragi.
La Floria In Strada puteti primi sfaturi despre cum este mai bine sa asortati florile in functie de vinul ales, sau de cartea preferata. Un alt serviciu inedit pe care il veti gasi la acest concept store 100% romanesc, este serviciul personalizat de fotografie in format print, pe care o puteti inrama pe loc la Floria In Strada.

Reteaua Floria cuprinde divizia Floria La Evenimente ce deserveste cele mai exigente cerinte in materie de decoratiuni florale, pentru toate tipurile de evenimente: de la cele corporate sau mondene, pana la evenimente speciale din viata fiecarui cuplu. 

In viitor, Floria, doreste sa se extinda cu divizia de Floria In Strada, in mai multe locatii atat din Bucuresti cat si din tara.

In curand va avea loc lansarea diviziei Scoala Floria, un proiect ambitios, de suflet, pentru pasionatii de aranjamente florale, dar si pentru cei care doresc sa obtina acreditarea in domeniul floristic.