Sunshine Club Luxury Spa, Dedicaţi unui stil de viaţa frumos şi sanatos

Te-ai gandit vreodata ca atmosfera calda alaturi de serviciile profesionale pot face minuni nu doar pentru organismul tau, ci si pentru starea ta de spirit? Aceasta a fost provocarea cu care noi, echipa Sunshine Club Luxury Spa, a pornit la drum, inca din 2001.

Astazi, conceptul Day Spa inseamna pentru noi armonia perfecta dintre trup, minte si suflet, echilibru adus de cele mai performante tratamente si o echipa mereu pregatita cu cele mai bune sfaturi si cel mai cald zambet.

Sunshine Club Luxury Spa abordeaza frumusetea imbinand doua ramuri care impreuna aduc rezultate uimitoare: componenta de beauty bazata pe tratamente speciale recomandate de specialistii nostri in estetica, hairstyling sau make-up si cea medicala alaturi de medicii nostri dermatologi.

Acordam o deosebita grija clientilor nostri printr-un proces de invatare continuu.

Datorita participarii noastre anuale la numeroase traininguri si conferinte internationale, reusim in mod constant sa aducem pe piata aparatura profesionala si produse de top, dar si servicii noi pe care le integram cu succes in programele
noastre de beauty. Pedichiura orientata medical, machiajul semipermanent sau lansarea celui mai nou aparat Guinot pentru ingrijirea tenului sunt doar cateva dintre noutatile de care clientele noastre s-au bucurat in ultima vreme.

Ingrijirea completa acordata clientilor nostri, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere medical, este motivul pentru care Sunshine Club Luxury Spa este un punct de referenta pe harta frumusetii din Bucuresti.