Franke România la majorat, 18 ani de activitate în România

Subsidiara a companiei multinationale Franke Group din Elvetia, lider mondial in productia si comercializarea de chiuvete, care a implinit anul acesta 105 ani de existenta. Herman Franke a fost un pionier in industria inoxului, fiind cel care a inventat chiuveta de inox si cuptorul incorporabil la dimensiunile standard folosite si in ziua de azi, si, de asemenea, a fost inventatorul primelor echipamente de bucatarie profesionala standardizata si a primei chicinete.

In Romania, Franke si-a inceput activitatea in anul 1998, anul acesta sarbatorind majoratul, implinind astfel 18 ani de activitate pusa in slujba servirii clientilor nostri, cu pasiune si dedicatie, pentru oferirea de solutii complete customizate. 

Ne-am propus inca de la inceput sa fim cei care dau tonul in piata romaneasca, fiind primii care am introdus solutia completa pentru bucatarie, sistemul Franke cu zona de pregătire a mâncării, chiuveta si baterie, zona de gatit,  compusa din cuptor, plita, hota, cuptor cu microunde si zona de pastrare a alimentelor, respectiv combine frigorifice, care sa fie perfect integrate din punct de vedere estetic şi funcţional , pentru a crea o armonie perfectă în bucătăria devenita veritabil centru al casei, locul în care se petrece cel mai mult timp alături de cei dragi.

Printre inovatiile Franke se numara: sistemul complet de echipamente incorporabile armonizate estetic si functional, cuptorul a carui capacitate permite prepararea concomitenta a 4 feluri de mancare, Franke fiind prima companie care a lansat pe piata romaneasca acest model de cuptor, tehnologia cuptorului myMenu, un produs unic in lume, care poate fi actionat de catre utilizator prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete de oriunde s-ar afla, tehnologia DCT : Dynamic Cooking Technology, care permite eliminarea necesitatii preincalzirii si reducerea timpului de gatit cu pana la 20%, comparativ cu cuptoarele conventionale.

Suntem primii care am introdus pe piata romaneasca chiuvetele colorate din materiale compozite: Fragranite, Tectonite, si Solid Surface, cu proprietăți antibacteriene, rezistență la temperatură, rezistență la zgârieturi, rezistență la șoc, toate intr-o gamă bogata de culori, bateria dotata cu 3 cai Atlas Clear, care permite obtinerea apei filtrate direct de la robinet pe un canal dedicate (3  canale apa rece, apa calda si apa filtrata), suprafetele Franke - pentru a completa sistemul complet cu blaturi si suprafete de lucru pentru masa sau insula de bucatarie.

Suntem de asemenea promotorii si sustinatorii gatittului sanatos, a mancarii preparate in casa, prin modalitati de coacere Wellness.

In Romania suntem principalii promotori ai cooking show-rilor prin promovarea valorilor si principiilor Masterchef-ilor din Romania.

Suntem mandri ca putem ajuta si sprijini scolile de gatit din Romania, si prin eforturile noastre putem contribui la educatia romanilor pentru o hrana sanatoasa si transformarea gatitului intr-o experienta cat mai placuta si ridicarea lui la rangul de arta.