Laura Hîncu, Silk Fashion Designer

Mătasea, unul dintre cele mai nobile materiale, seduce femeile de peste 5000 de ani prin senzualitate și eleganță. Este materialul care reprezintă cel mai bine creațiile designer-ului Laura Hîncu, cea care în ultimii 5 ani a creat sute de rochii unicat prin serviciul Private Fashioning.

Și-a construit brandul personal pornind de la personalitatea, abilitatea și cunosșințele proprii, mizând pe esetica simplității. Semnătura designerului este una dintre cele mai discrete, substituentul etichetei clasice regăsindu-se în plăcuțe minimaliste, suflate cu aur, atent gravate manual cu inițialele LH.

De-a lungul anilor, s-a evidențiat pe piața din România cu un produs exclusivist - piese unicat realizate din mătase naturală, create pentru fiecare persoană în parte, obiecte vestimentare special gândite pentru evenimente importante ce au ca scop să reprezinte o completare a personalității. 

Una dintre marile provocari ale designerului a fost rochia pictată manual, realizată pentru debutul pianistei Alexandra Dariescu în cadrul Concertului Regal alături de orchestra Fundației Principesa Margareta a României, cu ocazia zilei Regelui Mihai 1.

Printre cele mai recente colecții lansate se numără Minimal TF - reinterprearea minimalistă a portului popular romanesc și Duality -  rochii „2 în 1“, cu ambele fețe purtabile.

Din pasiune pentru mătase, Laura a creat o linie de piese vestimentare esențiale în garderoba oricărei femei ce exprimă aceeași viziune artistică – piese delicate, cu linii fluide și minimaliste.

Acestea înfățișează perspectiva simplificată asupra conceptului Private Fashioning și sunt disponibile în magazinul online shop.laurahincu.ro.