Despre ApiLand sau cum poţi transforma o ocupaţie tradiţională într-un business de succes

Apicultura a reprezentat o ocupaţie importantă a poporului român încă din antichitate, când dacii creşteau albine pentru miere şi ceară. Astăzi, mai ales în contextul globalizării, putem procura produse apicole din foarte multe surse: de la apicultori, din magazine naturiste, de pe internet. Problema este că multe dintre produsele de pe piaţă nu sunt verificate şi certificate şi, astfel, nu avem nicio garanţie a calităţii acestora. Tocmai din dorinţa de a aduce în casele românilor doar produse apicole pure, exact aşa cum se găsesc în stup, şi de a valorifica cu adevărat această veche şi frumoasă ocupaţie, s-a născut acum mai bine de 15 ani compania ApiLand.
 
Astăzi, ApiLand deține cea mai variată gamă de produse apicole pure, crude şi neprelucrate din România şi este un brand foarte cunoscut şi apreciat, atât în ţară, cât şi înafara ei.

Prin intermediul magazinului online www.apiland.ro şi a celor peste 500 de magazine partenere, ApiLand pune la dispoziţia consumatorilor produse apicole pure care întăresc imunitatea, oferă energie și stare de bine, îmbunătățesc capacitatea de concentrare și favorizează eliminarea stresului. Lăptişorul de matcă pur, polenurile crude, păstura, mierea crudă şi propolisul sunt doar câteva dintre produsele apicole ApiLand preferate de către consumatori.

“Apiland este o firmă cunoscută, cu tradiție, ce prezintă garanția unor produse de calitate.” Simona B., 44 de ani, Galaţi

“Sunt produse bio şi am încredere că sunt controlate, spre deosebire de cele de la particulari.” Ana D., 39 de ani, Râmnicu Vâlcea

De-a lungul celor 15 ani de activitate, ApiLand şi-a diversificat în permanenţă gama de produse şi a obţinut certificări importante. Iată câteva dintre atuurile care i-au ajutat să devină unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi furnizori de produse apicole din România:
●    Sunt singura companie din România autorizată de ANSVSA pentru achiziţia, depozitarea, ambalarea şi vânzarea de Lăptişor de matcă pur, Polen crud şi Păstură.
●    Deţin cea mai variată gamă de polenuri crude monoflore din România.
●    Produsele apicole ApiLand au statutul de produse ecologice, fiind certificate de Ecoinspect şi atestate de Bio-România.
●    Sunt unic importator şi distribuitor de Miere de Manuka cu factor MGO™, marca Manuka Health.
●    ApiLand a lansat în premieră în România - Tonicele apicole, care sunt mixuri de produse apicole ambalate în fiole, ce reprezintă doza zilnică de sănătate şi vitalitate a oamenilor activi.
 
Descoperă întreaga poveste ApiLand şi o gamă complexă de produse apicole pe www.apiland.ro