AQUA Carpatica, O apa 100% româneasca

AQUA Carpatica este o apă minerală naturală de înaltă calitate, care vine dintr-un ținut unic în lume,  ascunsă adânc în pădurile Carpaților Orientali, din inima Bucovinei. AQUA Carpatica a transformat apa minerală naturală într-o veritabilă plăcere și un beneficiu exclusiv pentru sănătate.

Proprietățile apei AQUA Carpatica provin din originea sa unică, 100% românească. Nu există nici un fel de poluare din zona înconjurătoare, așa cum nu există nici o activitate agricolă, aerul este curat, iar stâncile din zonă datează de milioane de ani, conferindu-i apei și calități deosebite legate de gust și prospețime. Definiția purității este dată de lipsa de impurități și a poluării, așadar zona de izvoarelor este complet protejată, asigurând apei caracterul impecabil.

Comunitatea creată în jurul brandului AQUA Carpatica este una deosebit de activă și unită de principiile pe care le-a promovat brandul: un stil de viață sănătos, valorile tradiționale românești, sportul, arta, natura și turismul ecologic. De-a lungul timpului, AQUA Carpatica a făcut asocieri cu evenimente din zona culturii, dorind să experimenteze un alt fel de marketing, unul orientat spre a le oferi oamenilor asocieri de valoare, memorabile și de lungă durată. AQUA Carpatica a decis să sprijine mai multe domenii și să le mențină în atenția oamenilor prin implicarea în proiecte de calitate care aduc un plus de valoare tuturor. Astfel, brandul a devenit și susținătorul evenimentelor orientate spre sănătate, știință, sport și educație.

Aceste subiecte abordate alături de consumatorii AQUA Carpatica, asocierea cu evenimente direct legate de aceste valori, comunicarea deschisă și promptă au contribuit la conturarea unei imagini prietenoase și abordabile, iubită de români.