Dent Estet, Reţeta succesului unui business medical

credit foto Petru Ivu

credit foto Petru Ivu

DENT ESTET s-a alăturat anul acesta operatorului de servicii medicale MedLife, creând un nou model prin fuziunea a doi lideri în domeniul medical. Mai mult, Dr. Oana Taban, fondator și CEO al grupului de clinici stomatologice, a preluat managementul diviziei de servicii de medicină dentară din cadrul MedLife. 
  
Acest lucru a confirmat încă o data că există o legătură foarte strânsă între servicii stomatologice realizate la standarde internaționale de calitate și încrederea pe care au peste 50.000 de pacienți în DENT ESTET. Grupul de clinici s-a dezvoltat întotdeauna în jurul nevoii de confort și dorinței de siguranță pe care și le dorește fiecare pacient, oferindu-i astfel certitudinea, încă înainte de a începe un tratament, că a ales corect clinică și medicul. 
  
Rețeta succesuului stă în Patient Care și echipa medicală multidisciplinara. 
  
"Cu siguranță nu am fi putut să ne păstrăm poziția de lideri de piață în tot acest timp, dacă nu am fi fost întotdeauna atenți la dorințele pacienților noștri. De exemplu, știm că un medic specializat într-o anumită ramură a stomatologiei se poate dezvolta profesional într-un timp scurt și, astfel, poate elimina riscurile eșecului în cazul intervențiilor complexe, precum implanturile dentare. Echipa formată din 250 de profesioniști, tehnologia avansată și echipa dedicată de coordonatori pacient sunt cele care oferă întotdeauna garanție pacienților DENT ESTET”, Dr. Oana Taban.