Mihaela Cernea, Class Music Studio

Născută într-o familie de artiști – tatăl sau este celebrul muzician Mișu Cernea – Mihaela Cernea a terminat liceul de muzică “Dinu Lipatti” și Academia de Muzică București, secția Pedagogie Muzicalăși a studiat 17 ani pianul.

Primul studio de înregistrări particular din România, înființat de Mișu Cernea, este locul în care, la 15 ani, a compus și produs prima sa piesă, împreună cu fratele sau, Vlad.  

La 17 ani se formează trupa Class, lansată în cadrul emisiunii “Școala Vedetelor”. Urmează20 de ani cu peste 1000 de concerte, 9 albume și peste 15 hit-uri number one pe toate osturile de radio.

Class Music Studio a fost deschis de către Mihaela pe bazele fostului studio acum 8 ani, împreună cu colegul sau Alex Toma, pornind de la un spațiu foarte frumos în zona Cotroceni și un microfon unic în România și extrem de rar în lume, AKG C24.

Pe acest model de microfon înregistrează în acest moment Beyoncé și Madonna în studiourile lor.

În toți acești ani s-au specializat în producțiile cu artiști din Anglia, California, Texas, Franța, Italia, artiști cărora le produc single-uri sau albume întregi. Au fost aleși să lucreze la prezentarea de noi single-uri pentru cel mai nou album Ricky Martin.  

Printre artiștii români cu care au colaborat se număra finaliștii de la X Factor România (Mihaela este, pentru a cincea oară,vocal coach X Factor), Tudor Turcu, Ioan Mann, Inna, soprana Ala Cheptini și mulți alții.