Confort Merino. Afacere romaneasca care înseamnă, mai presus de orice, o familie.

La început eram doi tineri pasionați de manufactură care, odată cu nașterea primului copil - astăzi o domnișoară zglobie de 9 ani - am fost binecuvantați cu pasiunea pentru o viață sănătoasă.

Confort Merino s-a născut din dorința de a-i asigura fetiței noastre un mediu cât mai curat și mai natural în care să se dezvolte armonios. Am început cu o saltea, creată cu mâinile noastre, din materiale alese cu grijă, pentru ca puiul nostru să aibă parte de cel mai sănătos somn posibil.

Ne-am îndrăgostit de lână pentru simplitatea și puritatea sa naturală și o prețuim pentru calitățile sale vindecătoare. In final am devenit dependenți și nu ne putem împotrivi sentimentului confortabil pe care lâna ni-l oferă.

Animați de pasiunea pentru o viață sănătoasă, ne-am dedicat de la început dezvoltării unor produse excepționale pentru pat, naturale și confortabile care să ofere un somn de calitate.

Astăzi, produsele Confort Merino sunt rezultatul muncii depuse de o echipă minunată ce împărtășește cu pasiune aceeași viziune, de a schimba modul în care lumea percepe produsele din lână.

Din 2014, an în care ideea noastră s-a conturat într-o afacere concretă și până în prezent, am reușit să dăm viață unei comunități minunate de români care iubesc produsele naturale din lână. Avem alături de noi și prieteni care au descoperit pentru prima dată lâna și beneficiile sale, devenind dependenți la rândul lor de confortul ce îl pot obține folosind produsele Confort Merino.

Produsele fabricate în secția proprie de producție sunt concepute de noi, aducând permanent îmbunătățiri. Folosind materie primă de cea mai bună calitate și lucrând cu mare atenție la detalii, am reușit să aducem pe piață produse excepționale pentru pat, fiind foarte bine primite de partenerii noștri externi din Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Olanda, Spania, Elveția, Ungaria și Statele Unite.

Produsele Confort Merino sunt fabricate în Piatra Neamț, folosind cele mai bune materiale – Lâna Merinos și Bumbacul Organic. În secția proprie de producție sunt concepute și realizate pilote, perne, protecții saltele și saltele adiționale. Avem experiență în manufactură, dar și în producție de serii mari.

Produsele sunt atent lucrate, mare parte din procesul de fabricație fiind manual.