Doctor Deliana Predoi - Excelenta in Reproducere Umana Asistata, Reteaua Medicala Wellborn

‘Cu o experiență medicală validată prin tratarea a mii de cazuri de infertilitate, parcurg, alături de pacienții mei, toate etapele necesare soluționării celor mai complexe diagnostice: analiza istoricului medical, interpretarea rezultatelor pentru posibile eșecuri în cazul unor proceduri deja efectuate, consiliere constantă, stabilirea și efectuarea planului de investigații (imagistică medicală), crearea unui plan de tratament personalizat, precum și monitorizarea constantă a rezultatelor.’ Doctor Deliana Predoi

Medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in vitro, cu competenta in ecografie obstetricala-ginecologica si colposcopie, Dr. Deliana Predoi realizeaza la Wellborn diagnosticul problemelor prenatale si monitorizarea sarcinilor.

Rețea Medicală formată din spitale, clinici și centre de excelență, un brand Românesc care funcționează de peste 20 de ani, Wellborn este singura care are in componenta doua Centre de Reproducere Umana Asistata.

Sansele de reusita a procedurilor de Reproducere Umana Asistata depind atat de expertiza medicilor, de gradul de performanta al echipamentului, cat si de varsta pacientei.

Wellborn are o rata de success la standardele clinicilor europene de prestigiu, chiar si pentru femeile de peste 35 de ani.