Danube Caviar. Standardul superior de calitate a caviarului romanesc, de peste 25 de ani

Calitatea productiei de caviar este asigurata in cadrul propriilor ferme de acvacultura. Acestea sunt construite respectand cele mai riguroase standarde internationale si folosesc cele mai noi tehnici si studii din domeniul acvaculturii.

Acest cadru permite specialistilor nostri efectuarea de studii si cercetari noi ce conduc la obtinerea de produse de calitate premium.

Pentru ca activitatea noastra ia in considerare mediul inconjurator, echipa noastra utilizeaza surse regenerabile de energie si cele mai eficiente tehnici de exploatare ale resurselor naturale. Alaturi de acestea, suntem implicati in proiecte de conservare si repopulare cu sturioni a Dunarii si a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Cu o experienta vasta in domeniul acvaculturii si sturioniculturii, echipa noastra a efectuat un numar mare de cercetari stiintifice. Acestea au contribuit, de-a lungul timpului, la obtinerea celor mai bune rezultate in cresterea si reproducerea sturionilor si la procesarea unor produse de calitate superioara.