ANNETTE Tea, Cake & More

Când pasiunea pentru design întâlnește creativitatea și dorința arzătoare de a trăi frumos și sănătos, apar lucruri de suflet, așa cum este fară nici o îndoiala Ceainăria Annette – tea, cake & more. Un loc elegant, intim, plin de energie pozitivă și preparate delicioase.

Ana Aioanei, femeia din spatele poveștii despre ceai, a dorit să creeze un spațiu cald în care să te simți ca acasă, o ambianță plăcută și cu mult bun gust, unde să te relaxezi împreună cu cei dragi și să-ți faci noi prieteni.

“De când mă știu fac design de interior, însă acum 3 ani îmi exprimam, pentru prima oară, dorința de a avea o cafenea deosebită. Dorința avea să se împlinească la începutul lui 2015 când, în centrul Bucureștiului am descoperit o casă veche cu o arhitectură deosebită și o grădină plină de verdeată. Atunci am lansat acest proiect ambiţios ce este dedicat amintirii unui om foarte special pentru mine, mama mea Aneta. Prepar cu drag “Tortul casei” deoarece îmi amintește de copilărie când în fiecare sâmbătă mama ne pregătea ceva dulce.”

La Ceainăria Annette te întâmpină aromele misterioase de ceai și tort facut în casă. Aici puteti servi atât un prânz delicios cât și o cină romantică. Pe lângă cele 50 de sortimente de ceai, în meniu veți găsi și preparate culinare raw vegane, vegane dar și cu carne sau pește.