Alin Comşa, Self Trust Academy

foto credit Danutz Tolea

foto credit Danutz Tolea

Este trainer de peste 15 ani, implicat în proiecte ce țin de dezvoltare personală, relaționare eficientă  și managementul echipelor, cu experiență de aproape 20 de ani în piața financiar-bancară şi absolvent al unui master în marketingul serviciilor bancare. Profesează ca manager al unui departament de vânzări într-una dintre cele mai mari bănci din țară și în paralel susține cursurile de formare a formatorilor la Institutul Bancar Român.

Este specialist în relații publice și comunicare, si fondator al companiei de training SELF TRUST ACADEMY. Alin Comşa, despre el povestim. Un român mai mult decât mândru de naţionalitatea sa, un roman care ştie că tot ce înseamnă cultură şi civilizaţie românească este un argument solid pentru a exista, pentru A FI. Astfel, sub mâna sa, au luat naştere o serie de cursuri de dezvoltare prin artă și istoria culturii  pe care acum le susține volutar copiilor din școli sau orfelinate. Proiectele desfășurate de el sunt proiecte ce au în centru întotdeuna Omul.

„Prin SELF TRUST ACADEMY am creat o platformă de educație, respectând ideea marelui Siru Haret, care a înțeles că pentru a îmbunătăți un lucru este nevoie să lucrezi la bază, la rădăcină.” - Alin Comşa.

Cel mai nou proiect al său pentru Romania este un nou concept numit Leadership în Viziune Românească, prin care scoate în evidență  valoarea culturii și civilizație române făcând o paralelă între conceptele de leadership clasic și exemple ale personalităților românești.

De-a lungul timpului, Alin Comşa a dezvoltat o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Vânzări Directe, Managementul echipelor de vânzări, Inteligență emoțională, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public Speaking etc.