Amelie Suri, Un brand românesc cu istorie

Armură pentru femeia care luptă să-și îndeplinească visurile, alint pentru femeia jucăușă, dulce, ascunsă; înveliș color brăzdat de maci, eleganță materială ce conturează silueta femeii care visează, își dorește, iubește, face. Așa sunt creațiile ce se desprind din atelierul Amelie Suri. Ele te acoperă cu dragoste, zâmbete, bunătate, încredere și dor. Te îmbracă delicat cu o stare de bine, te învăluie cu țesături menite să te încălzească, mai ales pe interior.

Brandul Amelie Surie are adânci rădăcini în istoria familiei, încă de pe la 1913, când tânăra cocoană Amelie, proaspăt întoarsă de la studii în străinătate, pune bazele „Mode de Paris” și “Rândunica”, două ateliere de creatie vestimentara în Pitești și Câmpulung. În acele ateliere au fost create printre primele tricouri cu mânecă lungă din țară pentru femei, o inovație pentru acea perioadă,  purtate după moda vremii cu mănusi și umbrelă de dantelă. Momentul a fost imortalizat de celebrul fotograf evreu-neamț Andreas Horn.

După 100 de ani, moștenirea păstrată în suflet de fiecare generație își găseste în prezent locul de echilibrat mediator al relației dintre femeia modernă și mediul de afaceri. Îmbinând armonios eleganța pariziană a secolului XX cu aromele orientale și funcționalitatea contemporană, Amelie Suri se impune ca un brand românesc liber, creativ, artistic, pentru femei puternice, elegante și în același timp senzuale.

Amelie Suri este o poveste despre curaj și femei care te inspiră.  O poveste a femeii de ieri, de azi și de maine.