ApiLand sărbătoreşte 15 ani de activitate cu reduceri aniversare

ApiLand, producătorul cu cea mai variată gamă de produse apicole din România, sărbătoreşte 15 ani de la înfiinţare. De-a lungul celor 15 ani de activitate, dincolo de numeroasele realizări, bilanţuri contabile sau statistici, obiectivul principal al companiei a fost să ofere consumatorilor doar produse apicole pure, crude şi neprelucrate, exact aşa cum se găsesc în stup, pentru ca aceştia să se poată bucura de uimitoarele beneficii ale apicolelor pentru sănătate.

Povestea ApiLand începe în anul 1995 când, Ovidiu Bodea, fondatorul companiei, comercializează pentru prima dată polen uscat unor magazine și persoane fizice. De atunci și până astăzi, ApiLand a devenit furnizorul cu cea mai variată gamă de produse apicole din România. De la 3 angajați, la o echipă ce numără peste 20 de persoane specializate, de la un singur produs apicol, la o gamă de peste 60 de sortimente diferite, ApiLand își consolidează treptat poziția pe piața de profil cu multă muncă, multă dăruire și multă pasiune.

În cei 15 ani de experiență, ApiLand a studiat și cercetat beneficiile și complexitatea produselor apicole şi a contribuit la dezvoltarea domeniului apicol prin acțiunile de informare a apicultorilor, dar și prin acțiunile de pionierat în introducerea unor produse necunoscute pe piața de profil din România. 

Sloganul “Apicole pentru sănătate” reflectă întocmai filosofia companiei - promovarea unui stil de viață sănătos. În acest sens, ApiLand s-a implicat activ şi va continua să desfăşoare campanii de educare a populaţiei privind adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi a unei alimentaţii echilibrate.

“Prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi prin consumul regulat de produse apicole naturale, credem că poţi trăi mai sănătos, poţi fi mai energic şi îţi poţi îndeplini sarcinile zilnice acasă, la serviciu sau la şcoală mult mai eficient.” Ovidiu Bodea, fondatorul ApiLand

Prin intermediul magazinului online www.apiland.ro şi a celor peste 500 de magazine naturiste partenere, ApiLand pune la dispoziţia consumatorilor săi produse apicole care întăresc imunitatea, dau energie și o stare de bine organismului, îmbunătățesc capacitatea de concentrare și favorizează eliminarea stresului.

Săptămâna aniversară ApiLand, 9-15 octombrie 2017, este dedicată tuturor celor care aleg să aibă un stil de viaţă sănătos şi să consume produse apicole. În semn de mulțumire pentru toți acești 15 ani, Apiland vă invită pe www.apiland.ro, unde vă așteaptă multe reduceri aniversare.