NOAH, Ruben Perju & Iosif Harasemiuc

photo © Iosif Harasemiuc 

photo © Iosif Harasemiuc 

Ceasurile semnate NOAH aduc un plus de inovație în segmentul produselor realizate din lemn, datorită conceptelor care stau la baza brandului.

În primul rând ne-am dorit niște accesorii cu un design minimalist, plăcut, subțire, astfel încât să ne detașăm de produsele deja existente pe piață. Ceasul a fost şi va fi intotdeauna un accesoriu atât funcțional, cât şi cu valoare estetică.

Era metalelor incepe sa apună, iar lemnul este unul dintre materialele care par să capete o valoare tot mai mare în ochii societății. Chiar dacă aurul are o valoare net superioară din punct de vedere financiar, tot mai mulți oameni renunță la bijuteriile şi accesoriile din metale reci şi le aleg pe cele din lemn, mult mai apropiate de natura umană.

Procesul de stabilizare a lemnului permite ceasurilor noastre să concureze din multe puncte de vedere cu modelul clasic de ceas, întrucât au o rezistența sporită, chiar dacă greutatea unui ceas nu depăşeşte 35 de grame.

Nu în ultimul rând, am dorit să oferim clienților posibilitatea de a lua parte în procesul de creație. Aşadar, fiecare client are posibilitatea să-şi creeze propriul ceas dupa stilul propriu, alegându-şi esențele de lemn, cureaua, dar şi textul personalizat de pe spatele ceasului.

Într-o lume în care metalul este folosit abuziv in toate domeniile, noi vrem să demonstrăm că lemnului i se pot atribui calități ca precizia şi rezistența, elemente dobândite printr-o prelucrare foarte atentă. 

Astfel, materialul vedetă al brandului NOAH este lemnul.