Mrini Eye Hospital, Oftalmologie pentru tine

photo © Daniel Stoenciu 

photo © Daniel Stoenciu 

Clinica de oftalmologie Mrini Eye Hospital a fost înființată în urmă cu aproximativ 3 ani, la inițiativa unei echipe de medici dornici să ofere pacienților cu afecțiuni oculare acces la servicii medicale de cea mai bună calitate. 

Pornind ca un proiect medical ambițios, Mrini Eye Hospital este în prezent un etalon pentru oftalmologia românească, prin dotările de care dispune și prin grija, respectul și dedicația oferite pacienților.

Clinica este desfășurată pe aproximativ 1000 mp și este structurată pe departamente specializate, fapt care permite o bună gestionare a nevoilor medicale pe care le au pacienții cu afecțiuni oftalmologice. 

Mrini Eye Hospital dispune de o secție modernă de chirurgie oftalmologică, dotată similar altor clinici oftalmologice de top din lume. În cadrul acestui departament se realizează cu succes operații de cataractă, reducere de dioptrii cu laser, operații din sfera chirurgiei vitreo-retiniene, operații de glaucom, strabism, microchirurgia ochiului. Unii dintre cei mai buni chirurgi români din domeniul oftalmologiei s-au alăturat echipei Mrini Eye Hospital, iar acest lucru se reflectă în rezultatele excelente ale operațiilor desfășurate în cadrul clinicii.

Datorită experienței, perseverenței și ambiției cu care medicii din cadrul clinicii își fac datoria, mii de pacienți se bucură acum de frumusețea lucrurilor din jur cu ajutorul unei vederi sănătoase.  

“Am pornit la drum cu gândul că vom trata fiecare pacient așa cum am vrea noi, medicii, să fim tratați dacă am fi pacienți. Nu ne-am dezis nici o clipă de acest gând și l-am materializat la fiecare pas făcut: de la investiția în aparatură, la investiția în pregătirea echipei. Suntem mândri că putem oferi ceva diferit pacienților noștri, si anume grijă si respect!” - Dr. Fildis Mrini, manager Mrini Eye Hospital.