Valea cu Pești, o locație unică în România

Amplasat la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de Barajul Vidraru, la doar 30 de minute de Bălea Lac, la 12 km de Cetatea Poienari și la mai puțin de 38 km de Curtea de Argeș, pe celebrul drum Transfăgărășan, Valea cu Pești este o locație unică în România. 

Unicitatea este dată și de multitudinea de facilități create în mijlocul naturii, ideale pentru vacanțe de vis, team-building-uri, seminarii și conferințe, evenimente – piscină interioară, saună, jacuzzi, bowling, biliard, ping-pong, teren de tenis, organizarea de drumeții montane sau plimbări cu barca pe lacul Vidraru. 

Transfăgărăsanul, cea mai înaltă șosea din România, construită între anii 1970 – 1974, este situată la 2055 m altitudine și străpunge creasta Munților Făgăraș printr-un tunel lung de 850m. 

Cetatea Poienari, situată la 12 km de Hotelul Valea cu Pești, a fost fortificată de Vlad Tepeș în secolul XV și se află în vârful Muntelui Cetățuia, la o altitudine de 850 m, protejată de pante abrupte. Pentru a ajunge la cetate, “cuib de vulturi al vitejilor de demult”, se urcă 1480 de trepte din beton, care șerpuiesc printr-o pădure deasă de fag.

Barajul Vidraru, situat la 7 km de Hotelul Valea cu Pești, este o construcție gigantică, primul din țară de acest gen, al șaselea în Europa și al nouălea în lume ca înălțime (165 m) la momentul inaugurării, care formează Lacul Vidraru, cu o suprafață de aproape 900 de hectare..