Mihaela Proicea, Bio Ortoclinic

photo © Paul Buciuta

photo © Paul Buciuta

“Mă ocup de un domeniu care vizează o mare parte din toată populația României - recuperarea coloanei vertebrale fără operație. 

Suntem cea mai mare clinică de acest tip din România și una dintre puținele din Europa. Această clinică are tehnologie de  ultima generație , adusă din Japonia, Germania și America. Sunt unele aparate pe care numai noi le avem în România. Mi s-a părut foarte interesant acest domeniu, de recuperare medicală. Îmi place să fac altceva decât fac alții, iar acum sunt lider de piață și mă adresez cu mare încredere pacienților. Pentru hernia de disc, tratamentul nechirurgical devine din ce în ce mai cunoscut și în țara noastră, în urma rezultatelor obținute prin metode ce țin de expertiza medicilor specializați.” Mihaela Proicea, manager și unic acționar Bio Ortoclinic

Fiecare tratament de recuperare pentru hernia de disc se face sub supravegherea permanentă și individuală a unui medic și fiecărui pacient i se acordă timpul, atenția și respectul necesare, pentru ca vindecarea afecțiunilor să se facă rapid și într-o atmosferă plăcută. 

Bio Ortoclinic este clinica de ortopedie și vertebrologie axată pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce înseamnă aparat locomotor – membre superioare, inferioare și bazin, în special durerile de spate, hernia de disc și recuperări post-operatorii. 

De zece ani pe piața românească de specialitate, Bio Ortoclinic tratează afecțiunile a peste 10.000 de pacienți, începând de la dureri de spate până la hernia de disc, discopatie, scolioză, spondiloză, lombosciatică, lumbago, cifoză, maladia Scheuermann, spondilolistezis și nu numai.