ZAREA. Companie cu traditie de 100 de ani

ZAREA, lider în categorie, reprezintă expresia tradiției și experienței în vinuri spumante şi băuturi distilate în România.

Cu o expertiză de peste 100 de ani, datând încă din 1912, ZAREA este cea mai inovatoare și mai dinamică companie românească de profil. În portofoliul său se regăsesc peste 16 branduri locale şi internaţionale de tradiţie.

La ZAREA lucram intr-o companie cu traditie de 100 de ani si suntem mandri de experienta si reputatia noastra. Misiunea noastra este aceea de a ne incanta consumatorii in fiecare dintre momentele fericite ale vietii, de a le oferi bucuria, suprinderea si oportunitatea de a redescoperi savoarea unica a imbinarii experientei date de traditie cu standardele lumii contemporane.

Avem viziunea de a redeveni cel mai mare jucator de pe piata romaneasca de vinuri spumante si bauturi alcoolice. Avem la baza doi piloni importanti: brandurile noastre si oamenii.

Valorile noastre traseaza modul in care lucram impreuna, iar perpetuarea valorilor ne aduce mai aproape de viziunea noastra.

Atingerea viziunii noastre depinde de contributia si angajamentul tuturor angajatilor. Valorile noastre traseaza modul in care lucram impreuna, iar perpetuarea valorilor ne aduce mai aproape de viziunea noastra.