Artesana. Arta branzeturilor naturale si sanatoase

La Tecuci, oamenii pasionați de la Artesana, o fabrică de procesare a laptelui românească care apreciază calitatea înaintea cantității, brânza este preparată cu grijă prin metode tradiționale, cu scurgerea în voie a zerului, fără folosirea greutăților sau a altor procese mecanice. Brânzeturile conțin numai lapte, fermenți lactici, cheag și sare.

Laptele este pasteurizat la 72 de grade, temperatura optimă la care se distrug germenii periculoși. Prin comparație, brânza tradițională de stână se face cu lapte neasteurizat iar în producția industrială acesta se pasteurizează la 100 de grade distrugând o parte din vitaminele și antioxidanții prezenți în mod natural în lapte.

‘Daca esti la fel de pasionat ca noi de mancarea curata, fara pesticide si aditivi, iaurtul ecologic Artesana este baza de plecare.

Aceleasi calitati specifice iaurturilor Artesana sunt acum completate de laptele provenit doar din agricultura ecologica romaneasca de calitate.

Nu ne sfiim sa spunem ca aproape am atins perfectiunea!’ Alina si Daniel Donici