Wellborn4All, un concept special de Centru dedicat Reproducerii Umane

Wellborn este o reţea medicală absolut completă, unde cuplurile de pacienţi pot investiga, depista şi trata afecţiuni complexe de infertilitate, unde se poate interveni chirurgical în acest sens şi unde viitoarele mame nasc copii sănătoşi, în condiţii de siguranţă şi de confort depline.” Dr. Silviu Predoi, CEO Reţeaua medicală Wellborn.

Dr. Silviu Predoi a infiintat si dezvoltat departamentul de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata din Spitalul Wellborn Baneasa si Spitalul Wellborn Militari.

Reţeaua medicală Wellborn deţine centre şi spitale ultraspecializate în Bucureşti şi în Târgovişte.

Spitalul Wellborn din Bucureşti este centrul de Fertilizare in Vitro – FIV cu cele mai multe proceduri lunare de acest tip la nivel naţional, în acest moment oferind gama completă de metode specializate.

Wellborn4All este un concept special de Centru dedicat Reproducerii Umane Asistate, gândit special pentru a sprijini cuplurile diagnosticate cu infertilitate, respectând standardele europene de calitate, dar la aceleași costuri ca cele practicate în spitalele de stat.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, în Wellborn4ALL sunt nume precum dr. Silviu Predoi, dr. Viorica Chiriță, dr. Carmen Ianiotescu (medici cu ultraspecializare în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro), embriolog Mihaela Radu, biolog Ecaterina Ilinca.

Wellborn4ALL este situat în cadrul unui spital multidisciplinar, ceea ce oferă siguranță medicală și confort pacientului, prin capacitatea de a interveni și monitoriza orice caz, cu acces la cel mai nou și mai modern Laborator propriu de Embriologie din București.

Medic primar obstetrică-ginecologie, Doctor în ştiinţe medicale, cu supraspecializare in Medicină Materno-Fetală şi Reproducere umană asistată (fertilizare in vitro), cu competenţă în histeroscopie, ecografie obstetricală-ginecologică, Dr. Silviu Predoi este initiator al Programului de reabilitate si restructurare a sistemului de asistenta de specialitate de Obstetrica-Ginecologie in Romania „MATROM” 2000, initiator si promotor, alaturi de Prof. Dr. Stamatian, al conceptului de medicina materno - fetale din Romania, prin infiintarea primei sectii specializate de medicina materno-fetala (prima sectie de acest tip din Romania infiintata in Spitalul „Sfintii Imparati Constantin si Elena din Bucuresti), initiator al primului Program national de screening de cancer de col uterin din Romania, prin determinarea prezentei infectiei cu HPV.