Ţiriac Auto, 25 de ani de evoluţie

Țiriac Auto reprezintă rețeaua de distribuție auto cu cea mai vastă reprezentare la nivel national.

Însumând 31 showroom-uri, 23 service-uri, 6 branduri auto, peste 80 de modele cu mai mult de 1500 de variații posibile, compania Țiriac Auto angrenează peste 1000 de angajați pentru a livra servicii aliniate calitativ nivelului european, adaptate și personalizate în timp real la nevoile clienților români, viziune și strategie de dezvoltare pentru următorii 25 ani.

Portofoliul companiei Tiriac Auto include șase dintre cele mai renumite mărci existente pe piața - Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Hyundai, Mitsubishi și Ford – cu stocuri auto online aflate la un click distanță prin aplicația Tiriac AutoMobile.

"Reprezentanții industriei mondiale nu puteau să nu observe piața noastră, mică, mare, așa cum este ea. Și am fost cumva obligat să fac treaba asta, pentru că fiecare persoană care venea în țară, inclusiv președintele Mercedes-Benz din acea perioadă, îmi tot spunea: “Adu Mercedes!”. Și așa am început. Mai întâi cu Mercedes, apoi cu Ford, pe urmă celelalte branduri și am crescut încet, încet. Pot spune că industria auto m-a ales pe mine, și nu invers”, a rememorat dl. Ion Tiriac, fondatorul Grupului de companii care îi poartă numele. 

Țiriac Auto înseamnă 25 de ani de investiție locală în calitatea produselor și serviciilor puse la dispoziția clienților români.