Poem Caffe, Pasiune pentru artă şi frumos

Poem Caffe este un loc creat din pasiunea Verei Maxim, pasiune pentru ciocolata, prietenie, conversatie, pentru aromele minunate ale cafelei si ceaiului, pentru tot ceea ce este arta si frumos.

Nascuta in Braila, tanara antreprenoare a urmat cursurile ASE, dar, pasiunea pentru dulce si frumos au indreptat-o catre cursurile Ecole et ateliers de cuisine - Lenotre, Paris. Aici a deprins tehnicile speciale de preparare a painii, cozonacului, in special a celui cunoscut sub denumirea de Panetone, a branzoaicelor si a altor preparate cu aluat dospit

Prajiturile din ciocolata sunt specialitatea casei. Ciocolata amaruie cu lapte, sau alba, combinate cu creme fine de mango, pere, vanilie, migdala sau, pur si simplu, doar ciocolata sub forma de mousse sau ganache, fac din Poem Caffe puncul de atractie al iubitorilor celei mai consumate dulciuri din lume care, chiar si la mii de ani de la aparitia ei, naste pasiuni printre pofticiosi.

Checurile, o alta specialitate a casei, sunt excelente, originale, cu fructe si dulceata, cu ciocolata, cu portocale sau cu lamâie. La capitolul cozonaci, Poem Caffe este cunoscuta pentru învârtitul cu nuca, un cozonac cu umplutura generoasa de nuca. 

Poem Caffe este cunoscuta si pentru cele doua game de prajituri, cea moderna, cu prajituri originale, create în laboratorul propriu, sau pentru retetele aduse din târgurile si seminariile internationale, din copilarie sau tinerete, unde sunt pastrate întocmai retetele originale.

Pentru candy bar, Poem Caffe realizeaza produse rafinate, obtinute din ingrediente de exceptie, precum cake pops, macarons, cup cakes, acadele, ciocolaterie, mouse au chocolat, lollypops marshmallows. 

Experienta Poem Caffe  intareste ideea ca un candy bar bine facut, construit pe tematica si culorile evenimentului, reprezinta un punct de atractie, un loc unde invitatii revin, pentru a incerca ceva nou, ingenios si de calitate. 

Serile de poezie si literatura de la Poem Caffe, precum si atelierele de ciocolata si cursurile de zahar, fac din acest loc o oaza minunata de intalnire a pasionatilor de pasiune si frumos.