Ruvix. O poveste frumoasă care arată că în România chiar se poate

Ruvix s-a născut în anul 2014, atunci când cei trei prieteni, Elena Matei, Cristian Rădulescu și Alexandru Ciobică, au decis că-și doresc ceva al lor, să producă fizic un bun. Deși nu aveau vreun fel de experiență în domeniul antreprenoriatului sau în domeniul în care urmau să activeze, au reușit cu multă muncă și perseverență să creeze ceva. Ceva ce pentru unii înseamnă astăzi tricouri mișto, pentru alții un partener de încredere, iar pentru cei care lucrează la Ruvix, o nouă familie.

S-au avântat în imprimeria textilă cumva pe picior greșit, pentru că și-au folosit toți banii strânși pe niște utilaje care aveau să nu le fie de folos. Totuși au mers mai departe, chiar dacă poate toate semnele spuneau că trebuie să renunțe. Au investit fiecare bănuț încasat din vânzările online și au reușit să cumpere utilaje potrivite pentru nevoile companiei.

Anii au trecut, utilajele s-au înmulțit, iar echipa a crescut. Ruvix se laudă acum cu o echipă de 18 oameni și cu o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro pe grupul de firme. Dintr-un apartament cu două camere minuscule, au ajuns la cel de-al patrulea sediu, o superbă casă de pe strada Aurel Vlaicu, în care zilnic răsună voia bună.

Anul acesta, Ruvix a mai bifat un lucru super mișto. CEL MAI MARE TRICOU DIN LUME! Acesta are 80x100m, iar pentru coaserea lui s-au folosit 2 km de ață. Tricoul a fost făcut cadou lui Cristian, de către prieteni, cu ocazia aniversării lui.

O poveste frumoasă care arată că în România chiar se poate! Se poate dacă îți dorești, dacă perseverezi și iubești ceea ce faci.

Proud to be Ruvix. Proud to be Romanian!