Royal Rose Bucharest. Aranjamente in cutii lucrate manual

Royal Rose Bucharest a luat naștere in anul 2016, din dragoste și pasiune pentru flori. Am fost primul brand din capitala, in materie de aranjamente florale in cutii. Am dorit sa aducem pe piața un produs nou, diferit fata de ceea ce deja exista. Punând preț pe calitate și rafinament, am optat pentru cutiile lucrate manual, in România. Lucram cu cele mai frumoase si calitative specii de flori, acestea fiind aduse din tari precum Olanda, Ecuador sau Kenya.

Atelierul floral situat in zona Pipera, este un loc cald și primitor pentru toți cei care vor sa ne treacă pragul. In momentul de fata lucram doar pe baza de comenzi online, însă planul nostru este ca in cel mai scurt timp, sa ne extindem domeniul de activitate intr-o locație noua.

Aranjamentele in cutii ofera o nota in plus de elegantă. Ele sunt create și menite sa aducă zâmbete, sa exprime sentimente de neuitat pentru clienților noștri.

Suntem mândri ca reusim sa livram fericire, dar mai ales pentru ca avem in jurul nostru persoane minunate care ne aleg de fiecare data pentru a “spune” cu ajutorul florilor povesti de dragoste.