Roxana Dan. O fire visatoare. Lucruri frumoase. Fapte bune.

La o prima interactiune Roxana pare un copil, apoi, pe masura ce intri in vorba cu ea, afli ca e arhitect, designer, antreprenor, mama si nu in ultimul rand OM.

Pasiunea pentru frumos au condus-o spre faculatea de arhitectura, unde – fiindu-i apreciat talentul - a obtinut burse de studiu la Stuttgart, Berlin si Beijing. Astfel, a strabatut lumea in lung si in lat si a avut oportunitatea de a fi implicata in proiecte sociale in Europa si Asia. Spune ca revenit in Romania pentru ca simte ca aici, acasa, sunt foarte multe lucruri de facut si aici isi gaseste locul.

Pretenii Roxanei stiu ca are mereu un telemetru si un mouse in geanta si ca nu are rabdare sa bea o cafea fara sa schiteze ceva. Roxana spune despre ea ca ii place munca, ca activitatea creativa ii hraneste creierul si sufletul si ca rareori reuseste sa se deconecteze de la proiectele ei.

A lucrat pana in ultima zi inainte sa vina baietelul pe lume si povesteste ca a fost cea mai productiva perioada din viata ei - stia ca urmeaza o pauza lunga si voia sa lase lucrurile finalizate. In acel moment a pus pe picioare brandul Lisa&Co., un brand apreciat pentru originalitate si delicatete, atat pe plan local cat si pe plan international.

Lisa&Co. este continuarea unei pasiuni din copilarie, pe care cu dedicare a transformat-o intr-un business. Demarat impreuna cu sora ei, proiectul a fost inca de la inceput gandit ca din momentul in care devine sustenabil sa reinvesteasca in oameni, prin proiecte sociale. Dimensiunea sociala s-a concretizat prin infiintarea asociatiei Educalise care, printre alte proiecte directionate catre comunitate, doneaza o carte pentru fiecare bijuterie vanduta unui copil din mediul defavorizat.