Pura Vida Sky Bar, Smârdan 7

photo © Dragoş Lapadatu

photo © Dragoş Lapadatu

Sunt multe lucruri pentru care noi, românii, ar trebui să fim mândri. Destinațiile de vis din România și oamenii capabili care au dezvoltat proiecte de success, ce au adus un plus de valoare imaginii tării noastre, sunt primele motive pentru care merită să ne mândrim. Trebuie doar să ne luăm un mic răgaz și să le observăm. Centrul Vechi al Bucureștiului, de exemplu, arată din ce în ce mai bine și nu trece o săptămană fără să aibă loc vreun eveniment, vreun târg al artiștilor handmade, vreun concert sau vreo expoziție foto.  

Un loc bun din care să privești Centrul Vechi și să te bucuri de el este pe acoperișul clădirii de pe Smârdan nr. 7, la Pura Vida Sky Bar. In fiecare seară, soarele apune peste acoperișul impunător al clădirii Băncii Naționale, iar priveliștea te lasă pur și simplu fără cuvinte. Unii aleg să lucreze de acolo, alții pur și simplu să se relaxeze.  

Din când în când au loc acolo concerte de vioară, chitară, ori ale unor mici trupe locale, iar lumânările și luminițele ambientale completează armonios intreaga atmosferă.  

Localnici și călători din lumea intreagă se adună laolaltă fie pentru evenimente, fie pentru seri liniștite, fac schimb de povești, de impresii, și ajută, fără să-și dea seama, la imbunătățirea imaginii României.  

De fiecare dată când membrii staff-ului îi intreabă pe oaspeții străini care este părerea lor despre România, primesc același răspuns: “It's way better than I expected! I will definitely come back!” 

photo © Dragoş Lapadatu

photo © Dragoş Lapadatu