Nunta voastră la casele de oaspeți din Cincşor

NUNTA VOASTRĂ, așa cum v-o doriți, într-o ambianță unică și o atmosferă specială! 

Autenticitate, cultură și natură la Casele de oaspeți din Cincşor.

Casele de oaspeți din Cincşor, situate în centrul Transilvaniei (la aproximativ 70 km de Sibiu și Brașov), oferă o experiență unică tuturor celor care își doresc o ALTFEL DE NUNTĂ, un eveniment foarte special și personal în felul său, ca și nuntă în sine.

Casele de oaspeți din Cincşor fac parte din Ansamblul bisericii fortificate din Cincşor. Clădirile Caselor de oaspeți din Cincşor – fostă parohie (1624), fostă școală (1912) și fostă gospodărie țărănească (1930) – toate restaurate cu mare grijă și pricepere, introduc în atmosfera secolelor trecute, asigurând un confort modern de excepție. Ele sunt înconjurate de curți generoase, de natură bogată. Împreună cu clădirile bisericii fortificate creează o ambianță de vis. Fie că vorbim de „Nunta la șură”, într-o ambianță rustica, fie că ne referim la o nuntă în stil “Garden party”, elegantă și degajată, locațiile își pun amprenta pe eveniment.

O nuntă reușită este o nuntă unde voi doi vă regăsiți cel mai bine împreună cu familia, prietenii și oaspeții!

Noi vă susținem cu experiența echipei noastre, astfel încât evenimentul vostru să vă reprezinte din plin. Pentru că nunta voastră este o experiență foarte personală, noi nu vă oferim pachete standard. ÎMPREUNĂ CU VOI DEZVOLTĂM NUNTA VOASTRĂ, cât mai aproape de dorințele și de ideile voastre. Stabilim împreună modul cum se va desfășura nunta, alegem decorațiunile și meniul de nuntă, inspirându-ne din bucătăria regională transilvăneană, reinterpretată în stil gourmet. Împreună cu somelierul nostru alegeți vinurile care se potrivesc cel mai bine meniului, din bogata gamă de vinuri românești. Sau ne ocupăm de organizarea slujbei de cununie, a muzicii și de multe altele. Și, nu în ultimul rând, suntem alături de voi și găsim soluții pentru toate aspectele care apar pe parcursul evenimentului.

Ne dorim ca în ziua nunții voastre să vă dedicați exclusiv acestui moment special din viața voastră! 

Cât de speciale sunt nunțile oaspeților noștri, vedeți mai jos. Mai multe poze găsiți pe contul nostru de Instagram, accesând linkul următor:

instagram.com/cincsortransylvaniaguesthouses

Evenimente speciale pentru oameni speciali, la Casele de oaspeți Cincşor!