Mircea Dragoș. Imaginile sunt cele care rămân, cuvintele sunt doar cărămizile pe care clădim

Sunt Mircea Dragoș și sunt fotograf profesionist de peste 20 de ani, specializat în fotografia de Portret Business, Comercial si Editorial.

Proiectul meu de conținut vizual "Români Celebri - Portrete la Superlativ” constă într-o serie de fotografii Portret ale celor mai apreciați români, din diferite domenii, lideri pe domeniile lor de activitate, persoane publice, care duc România și valorile românești mai departe, peste hotare. Pe scurt, personalități marcante, care au devenit adevărate branduri de țară.

Portretul Business cu Executivi de Top din România este activitatea mea de zi cu zi, nișa în fotografie pe care mi-am ales-o în urmă cu 10 ani, după o activitate vastă în domeniul fotografiei profesionale.

Fotografiez persoane care au succes, sunt valoroase și modele pentru toată lumea, și nu doar în domeniul lor de activitate. Sunt persoanele care apar în toate topurile de business în România, Cei mai bogați Români, Cei mai admirați CEO, Cei mai buni Manageri și alte topuri și clasamente.

Printre  persoanele fotografiate în proiectul "Români Celebri" se numără Leon Dănăilă, Dumitru Prunariu, Mihai Șora, Ivan Patzaichin, Nicu Covaci, Puiu Manu, Ștefan Birtalan, Mihai Covaliu, Mihai Leu, Denis Ștefan, Petronela Rotar, Laura Codruța Kovesi, Ioana Maria Lupașcu.

Mărturie a experienței mele sunt cei peste 20 de ani de fotografie profesională în domenii multiple, respectiv Portret - Business, Commercial si Editorial, Presă, Eveniment și Arhitectură.

Sunt absolvent de facultate de Relații Publice și Comunicare și de master în Jurnalism. Îmi folosesc abilitățile de comunicare constant, pentru a face cu adevărat plăcută experiența ședințelor de fotografie.

Imaginile sunt cele care rămân, cuvintele sunt doar cărămizile pe care clădim.